tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’te pedallar kupa için dönecek

Bisikletseverlerin heyecanla beklediği ‘Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’ Türk Telekom ana sponsorluğunda bu yıl 17-18 Eylül tarihlerinde …

Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’te pedallar kupa için dönecek
22.08.2022 10:51
0
A+
A-

Bisikletseverlerin heyecanla beklediği ‘Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’ Türk Telekom ana sponsorluğunda bu yıl 17-18 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenleniyor. Dünyada da büyük ilgi gören ayrıca sporcuların 24 saat boyunca pedal çevirecekleri yarışın kayıtları 1 Eylül’e kadar devam edecek. Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleşecek büyük mücadeleye kayıtlar istanbul24h web sitesinden yapılıyor.

Türk Telekom, spora ayrıca sporcuya desteğini sürdürüyor. Dünyada büyük ilgiyle karşılanan ayrıca bisikletseverlerin heyecanla beklediği, ‘Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’ Türkiye’de 2. kez Türk Telekom ana sponsorluğunda 17-18 Eylül tarihlerinde Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleşecek. Bisiklet tutkunları 24 saat boyunca pistte pedal çevirecek, en uzun mesafeyi kat eden takımlar etkinlik için özel olarak tasarlanmış “Boostrace Kupası”nı kazanacaklar.

24 saat festival havası

Dünyanın en önemli irade ayrıca dayanıklılık spor etkinliklerinden biri olan ayrıca sporcuların 24 saat boyunca pedal çevireceği ‘Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’te yarışmacıların büyük mücadelesine izleyenler de ortak olacak. Festival havasında gerçekleşecek yarışta sporcular için uzmanlar tarafınca özel olarak planlanmış beslenme saatleri bulunurken, izleyiciler canlı müzik, özel şovlar, TT Prime ile açık hava sineması gibi etkinliklerle keyifli zaman geçirecek.

Farklı kategorilerde nefes kesecek yarış

Sporcuların solo olarak ya da 2, 4 veya 6 kişiden oluşan takımlarla değişmeli olarak 24 saat boyunca pedal çevirecekleri ‘Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’e bu yıl kurumsal takım kategorisi de ekleniyor. Yarışmacıların pistte kalma sürelerinin takımlar tarafınca belirleneceği organizasyonda derecelendirme ayrıca kazananlar kat edilen mesafeye göre 24 saatin sonunda belirlenecek. Yarış boyunca Intercity İstanbul Park yarış pistinde her takım için özel garaj ayrıca loca alanları bulunacak. Bisikletseverler yarışı ayrıca sıralamaları Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu üzerinden takip edebilecek.

Takımlarını oluşturan ayrıca takım isimlerini belirleyen sporcular, ‘Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’ yarışına 1 Eylül tarihine kadar istanbul24h adresine girerek kayıt yaptırabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu