tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5258
EURO
34,7745
ALTIN
2.493,08
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Türk İklimlendirme Sektörü Azerbaycan’da Etkinliğini Artırıyor

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), 19-21 Ekim tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü şehrinde gerçekleştirilen Aquatherm …

Türk İklimlendirme Sektörü Azerbaycan’da Etkinliğini Artırıyor
28.10.2022 12:11
0
A+
A-

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), 19-21 Ekim tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü şehrinde gerçekleştirilen Aquatherm Bakü Fuar’ına milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi.

Azerbaycan ayrıca Kafkasya coğrafyasında yapılan en büyük İklimlendirme fuarı olan Aquatherm Bakü’ye milli katılım organizasyon kapsamında İSİB üyesi 12 firma katıldı. 17 ülkeden 279 firmanın katıldığı fuarda ağırlıklı olarak Isıtma, Havalandırma ayrıca Tesisat sistemlerine yönelik ürünler sergilendi.

İSİB’i temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Levent Aydın’ın katıldığı fuara Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı gelerek İSİB yetkilileri ayrıca firma temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Fuarı ve Türkiye Cumhuriyeti Bakü Ticaret Müşavirleri Yakup Sefer, Murat Yaman ayrıca Ahmet Erdal ziyaret ederek katılımcı firmalarımız ayrıca İSİB yetkililerinden bilgilendirme aldı.

İSİB yetkilileri Azerbaycan’daki KOBİ’lerin gelişimi ayrıca finansmanı özelinde çalışan KOBIYA adlı kurumunun Başkan Yardımcısı Hikmet Mammadov ile de bir toplantı yaptı.

Kardeş ülke Azerbaycan’ın hem tarihsel hem de coğrafi olarak Türkiye’nin en önemli partneri olduğunu söyleyen İSİB Yönetim Kurulu Üyesi Levent Aydın “Azerbaycan yaklaşık 800 milyon doları aşkın sektör ithalatı yapıyor. Türkiye olarak bu ithalatın yüzde 13’ünü biz sağlıyoruz. Tarihsel mirasımız ayrıca Türkiye’ye pozitif bakış açısı ticaretin büyümesi yönünde en önemli avantajımız. İSİB’in milli katılım organizasyon kapsamında 12 firma fuara katılarak 250’nin üzerinde iş görüşmesi yaptılar. Fuar kapsamında firmalarımızın yaptığı görüşmeler ayrıca başlatılan iş birlikleri ile var olan ihracatımızın artacağına eminiz. İSİB olarak pazarlamadan iletişime kadar her alanda ihracatçılarımıza destek olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet