tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Tunaboyu Caddesi Alanyurt İle İnegöl’ü Birbirine Bağlayacak

İnegöl Belediyesi, Alanyurt ile İnegöl’ü birbirine bağlayacak yeni bir güzergah için çalışmalara başladı. Aynı zamanda Alanyurt bölgesinin imar sınırını oluşturan 1700 metre uzunluğundaki Tunaboyu Caddesinde ham yol çalışmaları sürüyor.

Tunaboyu Caddesi Alanyurt İle İnegöl’ü Birbirine Bağlayacak
31.12.2022 00:22
0
A+
A-

İnegöl Belediyesi, Alanyurt ile İnegöl’ü birbirine bağlayacak yeni bir güzergah için çalışmalara başladı. Aynı zamanda Alanyurt bölgesinin imar sınırını oluşturan 1700 metre uzunluğundaki Tunaboyu Caddesinde ham yol çalışmaları sürüyor.

Şehrin gelişimine paralel olarak ulaşımda yeni güzergahlar ayrıca yol ağı oluşturan İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesini İnegöl ile buluşturacak yeni bir çalışmanın startını verdi. Ertuğrulgazi Mahallesinde aynı zamanda Alanyurt bölgesinin imar sınırını da oluşturan 1700 metre uzunluğundaki Tunaboyu Caddesi ile Alanyurt ayrıca İnegöl Merpa Kapalı Pazar Yeri civarından birbirine bağlanacak.

1700 METRE UZUNLUĞUNDA, 10-20 METRE GENİŞLİĞİNDE YENİ CADDE OLUŞTURULUYOR

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki heyetle birlikte Tunaboyu Caddesinde devam eden ham yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışma hakkında bilgilendirmeler de veren Başkan Taban, “Ertuğrulgazi Mahallemizde Tunaboyu Caddesi üzerinde yaptığımız çalışmaları inceliyoruz. Alanyurt bölgesinde Kozluca yolundan karşı aksa geçişle ilgili bir çalışmamız vardı. Ancak burada BUSKİ’nin deplase hattı problemlerinden kaynaklı olarak hattı Tunaboyu Caddesi üzerine kaydırmıştık. Burası da Alanyurt aksımızın imarının son hattı olarak düşünülebilir. Burada 1700 metre uzunluğunda yer yer 10 ayrıca 20 metre genişliğe sahip bir cadde oluşturuluyor” dedi.

ALANYURT İLE İNEGÖL’Ü BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

Tunaboyu Caddesinin Alanyurt ayrıca İnegöl’ü de birbirine bağlayacağını kaydeden Başkan Taban, “Buradan da inşallah Merpa’nın bitiş kısmına araç ayrıca yaya geçişi yapılacak bir yol oluşturmak istiyoruz. Kuzey ayrıca Güney bağlantıyı şehir içinde çoğaltmamız lazım. Şu anda Avarlar Kavşağından böyle bir geçiş var. Beraberinde Özdilek Kavşağı, Süleymaniye hattı ayrıca Mesudiye hattından geçişler var. Dolayısıyla artan araç trafiğine binaen bu alanda da böyle bir çalışma gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yol hakkında detayları da paylaşan Taban, “Burada öncelikle 1700 metre uzunluğundaki hattın önce ham yol çalışmalarını, zemin dolgusunu en azından bu mevsimde yaparak sonrasında da havaların ısınmasıyla ayrıca zeminin oturmasıyla birlikte bu yolların kaplama çalışmalarını gerçekleştirmek istiyoruz. Hızla büyüyen İnegöl’ümüzün gerek otoparkları gerek çocuk parkları, yeşil alanlar, yol açma çalışmaları, çıkmaz sokakların açılması, beraberinde metruk yapıların kaldırılması gibi pek çok konu başlığını eş zamanlı olarak yürütmeye çalışıyoruz. Şehir büyürken bu çalışmaları da beraberinde yürütmemiz gerekiyor. İnşallah olgunlaştıkça sizleri yine davet ederek kamuoyu bilgilendirmelerini yapacağız. Yapılan çalışmanın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

 

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex