tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Tour of Antalya 2023 Teması Açıklandı-Yeşil bir gelecek için hep birlikte ormanlarımızı koruyalım

Dünyaca ünlü bisikletçiler, “Yeşil bir Gelecek” için pedal çevirecek

Tour of Antalya 2023 Teması Açıklandı-Yeşil bir gelecek için hep birlikte ormanlarımızı koruyalım
21.01.2023 00:24
0
A+
A-

Dünyaca ünlü bisikletçiler, “Yeşil bir Gelecek” için pedal çevirecek

TOUR OF ANTALYA powered by AKRA, beşinci tarihinde “Manavgat Hatıra Ormanı” projesi ile 2021 yazında çıkan orman yangınında kül olan Manavgat-Oymapınar beldesinde ağaçlandırma çalışmalarına destek olacak.

Sportif değerleri kadar her yıl belirlediği temalarıyla sporun gücü ile çevresel ayrıca sosyal konularda gerçekleştirdiği farkındalık etkinlikleriyle milyonlarca kişiye ulaşan Tour of Antalya powered by AKRA, 9-12 Şubat 2023 tarihleri arasında dünyaca ünlü bisiklet takımlarına beşinci kez ev sahipliği yapacak.

Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim tarafınca 2018 tarihinden bu yana düzenlenen yarışın 2023 yılındaki teması; 2021 yazında çıkan orman yangınında kül olan Manavgat-Oymapınar beldesinde ağaçlandırma çalışmalarına destek için “Yeşil bir gelecek için hep birlikte ormanlarımızı koruyalım” olarak belirlendi.

2021 yazında çıkan orman yangınlarında kül olan Manavgat’ın “Yeşil Kanyon” ayrıca “Yalancı Cennet” olarak tanımlanan Oymapınar beldesinde “TOUR OF ANTALYA powered by AKRA Manavgat Hatıra Ormanı”nın temelleri atılacak. Antalya Valiliği’nin öncülüğünde, T.C. Orman Bakanlığı Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte TOUR OF ANTALYA powered by AKRA’nın da tüm sponsorlarının destekleriyle yarışa katılan tüm bisikletçiler ayrıca yarışı takip eden basın mensupları için hatıra ormanına fidan dikilecek. Dünyaca ünlü bisikletçiler Manavgat’ın doğa harikası Oymapınar baraj gölünden start alarak yeşil bir gelecek için pedal çevirerek herkesi harekete geçmeye davet edecek.  

Yarışın son gününde 12 Şubat 2023 Pazar günü geleneksel olarak düzenlenen farkındalık sürüşü “Yeşil bir gelecek için hep birlikte ormanlarımızı koruyalım” teması ile gerçekleştirilecek. Farkındalık sürüşüne katılan herkes için de “TOUR OF ANTALYA powered by AKRA Manavgat Hatıra Ormanı”na fidan dikilecek. 

Bisiklet ayrıca spor dünyasını her yıl şubat ayında Antalya’da buluşturan TOUR OF ANTALYA kapsamında düzenlenen AKRA Talks’ta bir oturum “Sürdürülebilirlik, iklim sorunu ayrıca yeşil gelecek için bisikletin önemi” paneli olacak. Ve lider formalarından birisi de “Yeşil bir Gelecek” olarak konumlanacak.   

TOUR OF ANTALYA powered by AKRA uluslararası bisiklet yarışı 2023 tarihinde “Yeşil bir gelecek için hep birlikte ormanlarımızı koruyalım” diyecek ayrıca dünyaca ünlü bisikletçiler, “Yeşil bir gelecek” için pedal çevirecek…

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu