tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TotalEnergies, dünya devi SANY iş makineleri için Menemen’de madeni yağ üretimi yapacak

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, güçlü iş birlikleri ile sektördeki konumunu sağlamlaştırmaya devam ediyor.

TotalEnergies, dünya devi SANY iş makineleri için Menemen’de madeni yağ üretimi yapacak
06.06.2023 13:39
0
A+
A-

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, güçlü iş birlikleri ile sektördeki konumunu sağlamlaştırmaya devam ediyor. Şirket, 2015 tarihinden bu yana iş birliği yaptığı Putzmeister Türkiye ile üç yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Yeni sözleşme kapsamında, Putzmeister Makine’nin Türkiye’de satışa sunacağı SANY iş makinelerinin orijinal yağları da TotalEnergies Turkey Pazarlama tarafınca İzmir Menemen’de üretilecek.

TotalEnergies Türkiye Genel Müdürü Emre Şanda, Mart 2023 itibarıyla başlayan yeni iş birliğine ilişkin “Putzmeister Türkiye ile iş ortaklığımız büyüyerek devam ediyor. TotalEnergies olarak global arenada uzun yıllardır SANY Orijinal Yağları’nın üretimini yapıyoruz. Putzmeister Türkiye ile yaptığımız yeni anlaşma ile iş birliğimizi Türkiye’ye de taşımış olduk. SANY iş makineleri için SANY Orijinal Yağları’nı İzmir Menemen’deki fabrikamızda üretecek, ülkemizde katma değer yaratacağız. Her ikisi de dünya devi üreticiler olan Putzmeister ayrıca SANY ile daha uzun yıllar iş ortaklığı yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Putzmeister Türkiye Genel Müdürü Ali Rıza Bilgiç de yeni iş birliğinin her iki taraf için hayırlı olmasını diledi. Bilgiç, “Hem ürün kalitesi hem de hizmet standartları açısından birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumuz TotalEnergies ile sekiz yıldır devam eden iş birliğimizi üç yıl daha devam ettirecek olmaktan mutluyuz. Türkiye’de Putzmeister markalı ürünlerimizin yanı sıra SANY Group’un paletli ekskavatör, yol makineleri, telehandler ayrıca maden ekipmanları ürünlerini pazara sunuyoruz. Bundan böyle bu ürünlerde TotalEnergies tarafınca üretilen SANY logolu madeni yağlar olacak” diye konuştu.

Türkiye’den dünyaya ihraç ediliyor

Dünyanın en büyük beton pompası üreticisi Almanya merkezli Putzmeister, 2012 tarihinde dünyanın en büyük iş makineleri üreticilerinden olan SANY Group tarafınca satın alınmıştı. Putzmeister Türkiye, 2006 tarihinden bu yana Tekirdağ Çerkezköy’deki fabrikasında Türkiye ayrıca dünya pazarına üretim yapıyor. TotalEnergies Turkey Pazarlama da 2015 tarihinden bu yana Putzmeister Türkiye’nin tüm madeni yağ ihtiyacını karşılıyor. İlk dolumu TotalEnergies madeni yağları ile yapılan beton pompası araçları dünyaya sevk ediliyor. Putzmeister Makine’nin Türkiye’de satışa sunacağı SANY logolu orijinal motor yağları, transmisyon yağları ayrıca hidrolik yağlarının üretimi de TotalEnergies tarafınca yapılacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu