tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Torbalı’da ‘Kurtuluş’ coşkusu 5 gün sürecek

Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı bu yıl da bir dizi etkinlikle kutlanacak. Torbalı Belediyesinin düzenleyeceği 7 Eylül …

Torbalı’da ‘Kurtuluş’ coşkusu 5 gün sürecek
02.09.2022 23:06
0
A+
A-

Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı bu yıl da bir dizi etkinlikle kutlanacak. Torbalı Belediyesinin düzenleyeceği 7 Eylül Kurtuluş Şenliklerine ilginin yoğun olması beklenirken, etkinlikler yarın start alacak. Her yıl yapılan organizasyonlar ile gelenekselleşen 7 Eylül Kurtuluş Senlikleri için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülü. Kültürel ayrıca etkinliklerin yer alacağı şenlikler için Torbalı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Şenlik haftasının 7 Eylül’e kadar devam edeceği ifade edilirken, Türkiye’nin en önemli sanatçılarından Melek Mosso ayrıca ünlü popçu Özhan Toksun’un da katılacağı bu dev kutlama organizasyonunda birbirinden önemli yerel sanatçılar da sahne alacak. Yine kültürel ayrıca sanatsal etkinlikler kapsamında çocuk günü de kutlamaların bir parçası olacak.

DOLU DOLU PROGRAM

Etkinlikler ilk olarak yarın çocuk günü ile başlayacak. Yarın saat 13.30’da Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda çocuklar için dolu dolu bir program gerçekleşecek. Şişme oyun alanları, yüz boyama etinlikleri, zıp zıp ayrıca balon gösterileri çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Saat 21.00’da ise BKM’de Çizmeli Kedi isimli çocuk oyunu sahnelenecek. Programın ikinci gününde Torbalı’nın yerel gruplarından Grup Gürültü sahne alacak. Tarzları ile kendi kitlelerini oluşturan rock gruu saat 20.30’da Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda sahne alacak. 3.Gün ise pop konserine ayrıldı. Ünlü pop sanatçısı Özhan Toksun, unutulmayan şarkıları Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda seslendirecek. Aynı zamanda Torbalılı olan başarılı ses sanatçısı ilçe sakinlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

BAŞKAN TEKİN’DEN DAVET

6 Eylül günü saat 20.30’da Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda bu kez Nostaljik Sinema Gecesi etkinliği gerçekleşecek. Tarık Akan’ın başrol oynadığı ‘Delisin’ isimli film, eski yazlık sinema tadında bol ikramlarla izlenilecek. Kurtuluş’un yıl dönümü olan 7 Eylül’de ise dolu dolu bir program ilçe sakinlerini bekliyor. Resmi tören, bando konserleri ile başlayacak olan günün sonunda ise Hipodrom Kafe yanında ünlü sanatçı Melek Mosso konseri gerçekleşecek. Tüm İzmirlileri 5 gün sürecek olan Kurtuluş Şenliklerine davet eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100. yılı dolayısıyla her kesime hitap eden bir dizi etkinlik hazırladık. Çocuk, genç, yaşlı herkese hitap edecek olan etkinliklerimize tüm İzmirlileri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu