tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Tommy Hilfiger’dan Warhol’da Yaratıcı Bir Oyun Alanı

Tommy Factory, Andy Warhol’un NewYork’taki ünlü stüdyosunda KateMoss, LilaMoss ayrıca Travis Barker gibi nesilden nesile iz bırakan isimleri …

Tommy Hilfiger’dan Warhol’da Yaratıcı Bir Oyun Alanı
04.08.2022 16:51
0
A+
A-

Tommy Factory, Andy Warhol’un NewYork’taki ünlü stüdyosunda KateMoss, LilaMoss ayrıca Travis Barker gibi nesilden nesile iz bırakan isimleri, klasik ile yeninin çarpıştığı yaratıcı bir ortamda bir araya getiriyor.

Tommy Hilfiger, AndyWarhol’un ünlü New York Stüdyosu’ndan ilham alan deneyimsel ayrıca yaratıcı bir oyun alanı olan Tommy Factory’yi Sonbahar2022 defile etkinliği sırasında sunacağını duyurdu. Tommy Factory, nesilden nesle iz bırakan isimlerin kırmızı, beyaz ayrıca lacivert bir filtreyle yansıtıldığı 2022 Sonbahar kampanyasıyla hayat bulacak. Tommy Hilfiger, 11 Eylül 2022 günü New York Moda Haftasına geri dönerken sektörün en büyük “Gördüğünü Al” platformu şehrin pop kültürü tarihini ayrıca ikonik Warhol Factory’yi yaratıcılığı ayrıca öz ifadeyi kutlayan deforme bir sanat ortamı olarak tekrardan inşa edecek.

Bir zamanlar New York’taki kreatifler için bir merkez üssü olan Warhol’un Factory stüdyosu, insanlar ile alt kültürleri, düşük ayrıca yüksek teknolojileri, stil ile yaratıcılığı çarpıştıran bir atmosfere sahipti. Stüdyonun 60’larda ilham verdiği kültürel devrim, 70’li ayrıca 80’li yıllar boyunca pop kültürü etkilemeye devam etti. Tasarımcı Tommy Hilfiger da o dönem Factory stüdyosunu ziyaret edip Warhol ile şahsen tanışmıştı.

Tommy Factory fiziksel bir alan değil, bir ruh hali”diyen Tommy Hilfiger, şöyle devam etti: “Andy’nin pop kültüre duyduğu merak ayrıca tutku daima Amerikan toplumunun kalbine ayrıca ruhuna hitap etti. En güncel ayrıca geçerli konularla bağ kurma yeteneği, yaptığım herişte bana her vakit ilham vermiştir. Sektöre ilk adım attığım vakit Andy demoda, sanat, müzik ayrıca eğlenceyi New York şehrinde buluşturuyordu. Factory, gidilecek ayrıca görülecek adresti. Bugün hâlâ yeni ayrıca kreatif deneyimler yaratan ilerici topluluklarla etkileşim kurmamı sağlayan onun yaklaşımıdır.”

Andy Warhol Vakfı’ndan Michael Dayton Hermann, iş birliği hakkında şu yorumda bulundu: “NewYork, kreatif enerjisi ayrıca durdurulamaz gücüyle Andy Warhol’un Factory stüdyosunda da görüldüğü üzere ilham veren çeşitlilikteki yetenekleri bir araya getirmeye devam ediyor. Tommy Hilfiger’ın kampanyasında Andy Warhol’a özgün bir şekilde atıfta bulunmasından ayrıca Warhol Vakfı’nın yardım çalışmalarını cömertlikle desteklemesinden onur duyuyoruz.”

Çekimleri Bronx’ta Craig McDean tarafınca gerçekleştirilen ayrıca stil danışmanlığı Katie Grand tarafınca üstlenilen Sonbahar 2022 kampanyası Eylül başında yayınlanmaya başlayacak. Kültürleri, geçmişi ayrıca geleceği, klasik ayrıca moderni çarpıştırarak Tommy Factory’nin benzersiz enerjisini ateşleyecek olan kampanya, süper model Kate Mossile kendisi gibi model olan kızı Lila Moss’u ilk kez baş rollerde bir araya getiriyor. Efsanevi davulcu ayrıca yapımcı Travis Barker; Grammy® ödüllü, Golden Globe® ayrıca Emmy® adayı sanatçı Anthony Ramos; çok sayıda Grammy® ödüllü şarkıcı, söz yazarı ayrıca besteci Jon Batiste; sokak pop sanatçısı Mr Brainwash; Wigstockdrag efsanesi Lady Bunny ayrıca dövme sanatçısı Steayrıca Wiebe de kampanyada rol alıyor.

Tommy Factory, markanın Eylül ayında New York Moda Haftasına geri dönüşünü yaratıcı uygulamalarla kutlamasına da vesile olacak. Deneyimsel etkinlik, Warhol’un ’15 dakikalık ün’ ruhundan ilham alarak günümüz için tekrardan tasarlanan enstalasyonları, davetlileri ayrıca modelleri dijital ayrıca fiziksel bir ortamda bir araya getirerek bireyselliğin sesini daha yüksekten duyuracak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu