tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Tolga Öztoprak, Türk Ytong Genel Müdürü oldu

Yapı malzemesi sektörünün köklü şirketi Türk Ytong’da Genel Müdürlük görevine Tolga Öztoprak getirildi. Türk Ytong’da 16 yıldır üst düzey …

Tolga Öztoprak, Türk Ytong Genel Müdürü oldu
03.10.2022 11:36
0
A+
A-

Yapı malzemesi sektörünün köklü şirketi Türk Ytong’da Genel Müdürlük görevine Tolga Öztoprak getirildi. Türk Ytong’da 16 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonları da dahil olmak üzere farklı görevlerde bulunan Tolga Öztoprak, 01 Ekim 2022 tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

Türkiye’nin lider gazbeton üreticisi ayrıca yapı malzemeleri sektörünün öncü şirketi Türk Ytong’da Genel Müdürlük görevine deneyimli isim Tolga Öztoprak getirildi. Türk Ytong’da 2006’dan bu yana Satış Müdürü, Ürün Müdürü gibi görevlerde deneyim kazanan ayrıca 2012’den bu yana Satış ayrıca Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tolga Öztoprak, 01 Ekim 2022 yılından itibaren Türk Ytong Genel Müdürü olarak atandı.

Yaşam alanlarını iyileştiren bina çözümleri

Tolga Öztoprak, kendisine duydukları güven sebebiyle Türk Ytong Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Türkiye’de 59 yıldır başarıyla faaliyet gösteren Türk Ytong’un bir ferdi olmaktan her vakit büyük onur duydum. Türk Ytong çatısı altında 16 yılı geride bıraktım. Böylesine köklü gelenek ayrıca değerlere sahip bir şirketi geleceğe taşıma sorumluluğunu üstlendiğim ayrıca bu önemli göreayrıca atandığım için mutluyum. Ytong’da yaşam alanlarını iyileştiren bina çözümleri için çalışıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımla beraber bu amaca en iyi şekilde hizmet edeceğimiz için çok mutluyum” dedi.

Tolga Öztoprak kimdir?

1973 Ankara doğumlu Tolga Öztoprak, TED Ankara Koleji ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. La Salle Üniversitesi’nde pazarlama uzmanlık dalı ile MBA eğitimini tamamladı. İsveç ayrıca Finlandiya menşeli şirketlerde yapı malzemesi satış ayrıca pazarlaması alanında deneyim kazanan Öztoprak, ABD’de United Concrete Products şirketinde Ürün Satış ayrıca Pazarlama Müdürü olarak 3 yıl görev yaptı. 2006’dan itibaren Türk Ytong Sanayi A.Ş.’de üst düzey yöneticilik pozisyonları da dahil olmak üzere farklı görevlerde bulunan Tolga Öztoprak, 01 Ekim 2022 tarihi itibariyle Genel Müdür olarak atandı.

Amerika’da Yetkin Mühendislik Lisansı için gerekli EIT sertifikasına sahip olan Öztoprak, Avrupa Gazbeton Üreticileri Birliği (EAACA), Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK), Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Çatı Sanayicileri ayrıca İş Adamları Derneği (ÇATIDER), Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) gibi derneklerin yönetim kurulu veya komitelerinde görev almaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu