tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Token Finansal Teknolojiler, UX Design Awards’ta İki Ürünü ile Ödüle Aday Gösterildi

Türkiye’nin lider ödeme sistemleri platform sağlayıcısı olarak geliştirdiği teknolojilerle dünyanın dört bir yanına hizmet etmeyi ve ürünlerini …

Token Finansal Teknolojiler, UX Design Awards’ta İki Ürünü ile Ödüle Aday Gösterildi
21.07.2022 11:36
0
A+
A-

Türkiye’nin lider ödeme sistemleri platform sağlayıcısı olarak geliştirdiği teknolojilerle dünyanın dört bir yanına hizmet etmeyi ve ürünlerini ulaştırmayı hedefleyen Token Finansal Teknolojiler, UX Design Awards 2022’ye iki uygulama tasarımıyla aday gösterildi.

Finansal teknolojiler alanında hızla büyüyen Koç Topluluğu şirketi Token Finansal Teknolojiler, kullanıcı deneyimi tasarımı konusunda dünyanın önde gelen yarışması UX Design Awards’ta 48 ülkeden yapılan 400’den fazla başvuru arasından elemeye katıldığı her iki projesi OderoPOS ve Token Store ile 124 finalistin içinde yer alarak ödüle aday gösterildi. UX Design Awards web sitesinde çevrimiçi bir sergide sunulan finalist projeler, “Halkın Tercihi 2022 Ödülü” için 31 Ağustos 2022 tarihine kadar oylamaya açık olacak.

Bu yıl 50. yılını kutlayan Berlin Uluslararası Tasarım Merkezi tarafınca 2015 yılından bu yana başarılı uygulamaları ödüllendiren UX Design Awards’ta ikinci eleme 1 Eylül’de gerçekleştirilecek. Deneyimli uzmanların jüri üyesi olarak yer aldığı ödül programında, başvurular gizlilik içinde kullanıcı odaklılık ve tasarım kalitesi alanında çok aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçiyor.

Bilgen Deliormanlı: “Token tasarım ekibini Türkiye’nin dijital ürün tasarımı konusunda önde gelen tasarım merkezlerinden biri haline getirmek en büyük hedefimiz”

Pazarın ihtiyaçları doğrultusunda, POS terminallerini Android ve bulut hizmetleriyle geliştirerek müşterileri için açık bir platform sağlayıcısı olmayı, yalnızca güvenli bankacılık hizmetleri değil, aynı zamanda Mobil Cihaz Yönetimi (MDM) ve geliştiriciler için API hizmeti de vermeyi hedefleyen Token, ödüle aday olduğu OderoPOS ve Token Store ile işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Token Finansal Teknolojiler Tasarım Direktörü Bilgen Deliormanlı, “Token olarak kullanıcı deneyimi ve tasarımıyla fark yaratan ürünlerle öne çıkarak kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz. Tasarım ekibimizle hem endüstriyel tasarım hem UX/UI alanında fiziksel ve dijital ürünlere imza atıyoruz. Tasarladığımız kullanıcılara değer yaratan ürünlerle, Token tasarım ekibini Türkiye’nin dijital ürün tasarımı konusunda önde gelen tasarım merkezlerinden biri haline getirmek en büyük hedefimiz. Yeni kurulan tasarım ekibimizle, dünyanın en prestijli etkinliklerinden biri olan UX Design Awards’ta 2 ürünümüzle aday gösterilmekten büyük onur ve sevinç duyduk” dedi.

OderoPOS Platformu, POS cihazlarına güncel, yeni nesil bir deneyim getiriyor

Küçük işletmelerin işlerini tek noktadan, uygun maliyetle ve kolay bir şekilde yönetmelerine olanak sağlamayı amaçlayan OderoPOS Platformu, farklı türde işletmelerin ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş çeşitli bulut tabanlı uygulamalar arasından kendi seçimlerini yapma esnekliği sunuyor. Avrupa ve Türkiye pazarındaki küçük işletmeler için geliştirilen ürün, ilk olarak Token’ın 2021 yılında giriş yaptığı Romanya pazarında OderoPOS adıyla kullanılacak. Platform, satış otomasyonundan envanter yönetimine kadar uzanan ve Odero Android POS serisi ile tamamen entegre olan kapsamlı bir iş araçları setine sahip. Sıradan bir entegre POS çözümü yerine modüler ve esnek bir POS tasarımıyla sunulan cihaz, Quick Sell gibi native uygulamaları sayesinde işletmecilerin, eşit ödeme, parçalı ödeme ve kısmi ödeme gibi karmaşık durumlarda bile sorunsuz şekilde ödeme almalarını sağlıyor.

Satış ve ödemenin yanı sıra stok yönetiminden muhasebeye kadar işletmelerin ihtiyaç duyabileceği birçok uygulamayı tek bir yerde birleştiren OderoPOS Platformu, uygulamaları Odero App Store’dan indirme kolaylığı sağlıyor. Uygulamalara POS cihazı üzerinden abone olunabiliyor veya abonelikten çıkılabiliyor. Üçüncü taraf uygulamalara da izin veren cihaz, kullanıcılara esneklik kazandırıyor.

Kolay erişim sağlamak üzere pratik olarak tasarlanan cihazda uygulamalar satış akışı sırasına göre kategorize ediliyor, grid tasarım sayesinde bir uygulamayı yapıyı bozmadan ana sayfaya kolayca eklemek veya çıkarmak mümkün oluyor. Çift ekranı sayesinde müşteriler ödeme sürecini takip edebiliyor ve şifrelerini rahatça girebiliyor. Temassız, QR, kaydırmalı veya çipli gibi farklı ödeme yöntemlerini desteklemesi, ödemenin kolayca alınmasında avantaj sağlıyor. Ayrıca, günlük veya aylık satış raporlarından tek tıkla durum kontrolü yapılabiliyor.

Token Store ile sipariş, satış ve ödeme süreçleri tek bir platformdan yönetilebiliyor

Token Store, küçük işletmelere mağaza içi ve çevrim içi operasyonlarında çok kanallı bir deneyim sunarak yardımcı olmak üzere geliştirilen tamamen entegre bir satış noktası ve sipariş yönetimi yazılımıdır. Token tarafınca 507 numaralı “Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi” VUK tebliği doğrultusunda geliştirilen Beko 400 TR Android POS cihazında kullanılan Token Store, kafe, butik, konaklama tesisi gibi her türlü işletmeyi destekleyerek işlerini kolayca yürütmelerini sağlıyor. Üyelik adımından başlayarak, profil oluşturma ve ürün yönetimine kadar işletmeler tüm ihtiyaçlarını tek bir panel üzerinden yönetebiliyor.

Token Store ile sipariş, satış ve ödeme süreçleri tek bir platform üzerinden yönetilebiliyor. İşletmelerin niteliğine bağlı olarak web, mobil veya POS cihazlarına entegre bulut tabanlı erişimle işlemlerini sorunsuz şekilde destekliyor, zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor ve iş yönetimini kolaylaştırıyor. Bir restoranda sipariş almak için mobil cihaz aracılığıyla bir servis görevlisi tarafınca veya mağazada masaüstü POS terminali aracılığıyla bir kasiyer tarafınca kullanılabiliyor. Yerleşim bilgisi ile plandan masa numarasını seçerek sipariş alınabiliyor, mutfağa göndermeden önce notlar eklenebiliyor, hatta müşteriler kendi siparişlerini de verebiliyor. Ödeme esnasında toplam tutar, kişi veya ürün sayısına bölünerek her siparişin ödemesi kolayca yapılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu