tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Token 2049 Singapur’da social tradingle ilgili son gelişmeler

Token 2049 Singapur’da social tradingle ilgili son gelişmeler Bitget’ten! Lider kripto para borsası Bitget, Singapur’daki Asya Kripto Haftası …

Token 2049 Singapur’da social tradingle ilgili son gelişmeler
07.10.2022 12:51
0
A+
A-

Token 2049 Singapur’da social tradingle ilgili son gelişmeler Bitget’ten!

Lider kripto para borsası Bitget, Singapur’daki Asya Kripto Haftası’nın amiral gemisi etkinliği olan Token 2049 Singapur’a katıldı. Dünyanın en büyük kripto konferanslarından biri olan Token 2049, Asya ayrıca dünyadaki en iyi konuşmacıları kripto dünyası hakkındaki yenilikçi ayrıca keskin görüşlerini paylaşmaya davet etti. Konferansta Bitget Yöneticisi Gracy Chen, Social Trading ayrıca “Kriptodaki Kadınlar” hakkındaki gözlemlerinden ayrıca görüşlerinden bahsetti.

Gracy, “Social Trading Yatırımda Devrim Yaratıyor” başlıklı bir açılış konuşmasında kripto işlemlerine yeni başlayanları ayrıca deneyimli traderları açık ayrıca sağlam bir platformla destekleyen Bitget’in öngörülerini ayrıca kripto paralar için social trading’deki en son trendleri paylaştı.

Gracy Chen, social trading’in büyümesini ayrıca mevcut trendini vurguladı, “Küresel social trading platformu yılda 7,8 büyüyor. Social trading, işlem yapmanın işbirlikçi olabileceği fikrini benimseyen tüm traderlar için bir kazan-kazan durumu yaratıyor.”

Ve Bitget’in kriptoda social trading uygulamaları üzerinde çalıştığı yenilikleri de tanıttı. “Amiral gemisi ürünümüz Tek Tıkla Copy Trade, sosyal işlemlerde bir öncü ayrıca yaklaşık 1,1 milyon takipçisi olan 55.000’den fazla profesyonel traderı bir araya getirerek dünya çapında kripto traderlarının deneyimine ciddi bir yenilik getiren bir ürün. Bitget, kaliteli içerik, copy trade ayrıca diğer stratejiler sağlamakta ayrıca kullanıcıların social trading’de en iyi sonuçları elde etmesine yardımcı olan sosyal unsurlara sahip ürünler sunuyor.”

Bir kadın yatırımcı ayrıca kripto endüstrisinde lider olan Gracy, “Kriptodaki Kadınlar” konulu panel tartışması sırasında deneyimlerini ayrıca gözlemlerini paylaştı. Kripto dünyasının ayrıca kadınların gücünün karşılıklı olarak faydalı olacağını vurguladı, çünkü kripto ayrıca blok zinciri teknolojisi, kadınların finansal bağımsızlık kazanmasına yardımcı olacak yeni araçlar olarak hizmet ederken, kadın katılımının da kripto dünyasının daha iyi bir versiyonuna yol açtığını vurguladı.

Konuşmanın yanı sıra, Bitget’in konferanstaki standı ayrıca sonrasındaki parti, alanda geniş çapta takip edilen bazı influencer’lar da dahil olmak üzere katılımcılardan güzel tepkiler aldı ayrıca önemli isimleri eğlenceli bir ortamda bir araya getirdi. Stant, katılımcıların sosyal işlemler ayrıca platform eğitimleri hakkında bilgilendirme edinirken eğlenceli aktivitelerin ayrıca ödüllerin tadını çıkarması için 360 panoramik selfie ayrıca bir çekiliş çarkı sundu.

Token 2049, Singapur’daki Asya Kripto Haftası’nın amiral gemisi etkinliği ayrıca Formula 1 Singapur Grand Prix’sinin yanı sıra, etkinliğe Eylül ayı sonlarında dünyanın dört bir yanından 6000’den fazla katılımcı katıldı.

Gracy “Bitget, kripto alanında önemli ayrıca lider bir oyuncu olarak bu yıl Token 2049’a katılmaktan sevinç duyuyor. Günümüzde giderek daha fazla çevrimiçi vakit harcadığımız için farklı bölgelerden ayrıca sektörlerden insanlarla yüz yüze tanışma fırsatına değer veriyoruz. Etkinliğe katılmak sadece partnerler, kullanıcılar ayrıca ekiple ilişkilerimizi geliştirmemize izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda piyasa trendlerini daha iyi anlamamıza ayrıca gelecekteki gelişime ilişkin derinlemesine fikir edinmemize de ilham veriyor. Gelecek yılki konferansı sabırsızlıkla bekliyoruz ayrıca organizatörlerin bunun gerçekleşmesi için harcadıkları zamanı ayrıca çabayı takdir ediyoruz!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu