tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Togg ve Hopi eşsiz kullanıcı deneyimi için niyet mektubu imzaladı

Türkiye’nin küresel mobilite markası Togg ile Türkiye’nin alışveriş uygulaması Hopi, kullanıcılara eşsiz ayrıca kesintisiz bir deneyim yaşatmak …

Togg ve Hopi eşsiz kullanıcı deneyimi için niyet mektubu imzaladı
25.10.2022 10:41
0
A+
A-

Türkiye’nin küresel mobilite markası Togg ile Türkiye’nin alışveriş uygulaması Hopi, kullanıcılara eşsiz ayrıca kesintisiz bir deneyim yaşatmak için niyet mektubu imzaladı.

Akıllı cihazlar etrafında kullanıcı odaklı hizmetler sunarak bir teknoloji ayrıca ekosistem sağlayıcısı olma misyonuyla yola çıkan Türkiye’nin küresel mobilite markası Togg ile Türkiye’nin önde gelen alışveriş uygulaması Hopi, güçlerini birleştiriyor. Kullanıcılara eşsiz ayrıca kesintisiz bir deneyim yaşatmak için niyet mektubu imzalayan Togg ayrıca Hopi, hizmetlerini karşılıklı olarak entegre edecek.

“Yeni nesil teknolojilerle kullanıcılara güvenli, hızlı ayrıca çevre dostu hizmetler sunacağız”

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, deneyim evrenini yeni teknolojilerle genişleten Hopi ile iş birliği yapmaktan sevinç duyduklarını belirterek, şunları söyledi: “Akıllı cihazımızı tasarlarken, ihtiyaç duyacağı iş modelleriyle beraber o ekosistemi kurmak için de iş birliklerimizi sürdürüyoruz. Yeni nesil teknolojilerle kullanıcılarımıza güvenli, hızlı ayrıca çevre dostu hizmetler sunmanın yöntemlerini geliştiriyoruz. Bu yolculukta bizim gibi yeni nesil teknolojileri kullanıcı deneyiminin merkezine koyan şirketlerle yaptığımız iş birlikleri çok kıymetli. Hopi ile kullanıcılarımıza benzersiz bir deneyim yaşatacağımıza inanıyoruz.”

Hopi Togg’un perakende sektöründeki pazarlama teknolojisi iş ortağı oldu

Hopi CEO’su Yalın Özcan, Togg’un, perakende sektöründeki pazarlama teknolojisi iş ortağı olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Özcan konuşmasını şu sözleri ile sürdürdü: Hopi, 14 milyonu aşkın kullanıcısı için bir alışveriş uygulaması olarak bilinmesinin yanı sıra 300’den fazla iş ortağı için de bir pazarlama teknolojileri şirketi olarak çalışıyor. Togg ekosistemine de sahip olduğumuz güçlü veri, kullanıcı ayrıca iş ortaklıkları ağımızla dahil olacağız. Kullanıcılarımız, hiper kişiselleştirilmiş özel teklif ayrıca kampanyaları Togg’un mobilite ekosistemi içinde görebilecekler. Ve lokasyon bazlı çalışacak olan güçlü teknolojik alt yapımız sayesinde, navigasyon üzerinden kişiselleştirilmiş teklifler işaretlenerek kullanıcının eşsiz Togg deneyimine Hopi imzasını da atmış olacağız. Diğer taraftan reklam teknolojileri alanındaki yetkinliklerimizle de Togg’un yanında olduğumuzu söylemekten sevinç duyuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu