tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5874
EURO
34,8578
ALTIN
2.495,97
BIST
9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Tiryaki Agro, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılını Topraklarımızın Gücünü Hatırlatan Özel Bir Film ile Kutladı

Bu toprakların değerini ayrıca gücünü bilen Tiryaki Agro’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel olarak hazırladığı animasyon filmi sosyal medyada …

Tiryaki Agro, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılını Topraklarımızın Gücünü Hatırlatan Özel Bir Film ile Kutladı
29.08.2022 19:36
0
A+
A-

Bu toprakların değerini ayrıca gücünü bilen Tiryaki Agro’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel olarak hazırladığı animasyon filmi sosyal medyada yankı uyandırdı. 250 saati aşan bir çalışmanın eseri olan reklam filminin seslendirmesini usta oyuncu Çetin Tekindor yaptı.

Lider tarım ürünleri tedarik zinciri şirketiTiryaki Agro, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı’nı hazırladığı özel animasyon film ile kutladı. #İyiKiYetişir etiketiyle paylaşılan 30 Ağustos filmi; Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümüne, bu topraklarda yetişen azme, mücadeleye, vatan aşkına ayrıca kahramanlıklara vurgu yapıyor; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ayrıca minnetle anıyor.

Sosyal medyada büyük ilgi gören film, Türkiye’nin bereketli topraklarında, sadece mahsulün değil azimli insanlardan kahramanlara, tutkuya, mücadele ruhundan umuda bizi biz yapan tüm değerlerin de yetiştiğine dikkat çekiyor.

Prodüksiyonu Multivitamin tarafınca 250 saati aşan bir çalışmayla gerçekleştirilen ayrıca müziği Handmade MMA tarafınca bestelenen özel animasyon filmi; usta oyuncu ayrıca seslendirme sanatçısı Çetin Tekindor’un etkileyici sesiyle hayat buluyor.

Tiryaki Agro, hazırladığı reklam filmi ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümünü gururla kutlarken, “Genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı.” diyen Mustafa Kemal Atatürk ile bu vatan için eşsiz bir mücadele veren tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla anıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet