tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Tezmaksan, 4 yeni Cubebox modeliyle 12 ülkeye ihracata başladı

Bu yılın ikinci yarısı için hedef 30 ülkeye daha ihracat Türkiye talaşlı imalat sektörünün yurt dışı rekabetindeki yatırımlarını başarıyla …

Tezmaksan, 4 yeni Cubebox modeliyle 12 ülkeye ihracata başladı
21.07.2022 15:51
0
A+
A-

Bu yılın ikinci yarısı için hedef 30 ülkeye daha ihracat

Türkiye talaşlı imalat sektörünün yurt dışı rekabetindeki yatırımlarını başarıyla sürdüren Tezmaksan, Ar-Ge ve inovasyonla geliştirilen “Yerli Üretim” belgesine sahip Cubebox ile sanayinin geleceğine yön veriyor. Geliştirilen 4 yeni modelin farklı ölçülerinden oluşan toplam 8 yeni çeşidiyle bu yılın ilk yarısında 12 ülkeye Cubebox ihracatını başlatan Tezmaksan, müşteri odaklı stratejisiyle bu yılın ikinci yarısı için 30 farklı ülke pazarında daha yer almak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Talaşlı imalat sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın ikinci büyükfirması Tezmaksan, robotlu otomasyon sistemi Cubebox ile imalat sanayisine sağladığı zaman, maliyet ve teknoloji avantajını Avrupa ve Kuzey Amerika kıtalarına taşıdı. Çıkardığı 4 yeni modelle Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Çekya, Hollanda, İsveç, İsviçre, Kanada, Lihtenştayn, Macaristan, Polonya ve Slovakya olmak üzere toplam 12 ülkeye Cubebox ihracatını başlatan firma, 30 yeni ülke için de görüşmelerine devam ediyor.

Cubebox, Avrupa ve Kuzey Amerika’da toplam 10 ülkede!

Cubebox özelindeki ihracat yatırımlarıyla bu yılın ilk yarısında istedikleri hedefe ulaştıklarını belirten Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, “Cubebox Blues RT, Cubebox Blues DR, Cubebox Soul ve Cubebox Vision modelleri ile yurt içinde yakaladığımız başarıyı yurt dışına da taşımak adına bir süre önce yeni bir planlama yaptık. Bunun sonucunda çıkardığımız 4 yeni modelle ihracat operasyonlarımızı belirleyip bu yılın ilk yarısında toplamda 12 ülkeye ulaştık. Avrupa ve Kuzey Amerika’daki ülkelerin önde gelen firmalarıyla yaptığımız iş birliği sayesinde yeni Cubebox modellerimiz dünyanın farklı noktalarında üretime değer katmaya başladı. Bu süreçte ilerlerken deneyimli ihracat kadromuz tarafınca ülke dinamikleri ve olası iş ortaklarımızın analizini yaptık. Yönetim Kurulumuza sunulmasının ardından ise en uygun firmayı saptayıp görüşmelerimizi başlattık. Yüz yüze ve online toplantılar ile teknik soruları cevapladıktan sonra da müşteri/proje odaklı yeni otomasyon çözümleri ile üretilen Cubebox’ların ihracatını gerçekleştirdik” dedi.

Cubebox ihracatı için yeni hedef 30 yeni ülke

Yeni Cubebox modellerinin dünyanın prestijli fuarlarında sergilenip ilgi gördüğünü söyleyen Aydoğdu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Inter Plast tarafınca bir adet Cubebox Blues DR Polonya’da STOM-TOOL ‘22 fuarında sergilendi. Control System tarafınca bir adet Cubebox Blues DR – Macaristan Hungexpo 2022 fuarında, bir adet Cubebox Blues DR ise İspanya’daki Bilbao 2022 fuarında sergilendi. Tüm fuarlardan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Distribütörlerimiz müşterilerden aldıkları olumlu tepkilerle bizi diğer ülkelerdeki firmalara tavsiye ediyorlar. Şu an 30 ülkeden farklı firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Ülkemizin yurt dışındaki rekabette başarısı için sanayimizin çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu