tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tether ve Lugano Şehri Tarafından Düzenlenen İlk Plan ₿ Forumu Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Tether Operations Limited (Tether) ile İsviçre’nin Lugano kenti tarafınca yıllık Plan ₿ Forumu’nun ilki düzenlendi. Finansal özgürlüğün …

Tether ve Lugano Şehri Tarafından Düzenlenen İlk Plan ₿ Forumu Büyük Bir Başarıya İmza Attı
04.11.2022 00:29
0
A+
A-
  • Tether Operations Limited (Tether) ile İsviçre’nin Lugano kenti tarafınca yıllık Plan ₿ Forumu’nun ilki düzenlendi.

  • Finansal özgürlüğün ayrıca ekonomik kapsayıcılığın kutlanıp tartışıldığı ilk foruma 2.000’e yakın sayıda katılımcı akın etti.

  • The Stayrıca Group CEO Derya Türker de Türkiye’den katılan davetlilerin arasında yer aldı.

28-29 Ekim tarihlerinde, ilk ayrıca en yaygın şekilde kullanılan stablecoin’e güç veren blockchain özellikli platform tether.to’yu işleten şirket olarak Tether Operations Limited (Tether) ile İsviçre’nin Lugano kenti tarafınca yıllık Plan ₿ Forumu’nun ilki düzenlendi.

Seçkin konuşmacı kadrosu, dünyanın dört bir yanından gelen yaklaşık 2.000 civarında katılımcı ayrıca etkinlik alanında duyurulan heyecan verici haberlerle birlikte Forum, finansal özgürlük ayrıca kripto paranın benimsenmesine ilişkin tartışmalar açısından büyük bir başarıya imza attı.

Etkinlik, ekonomik iş birlikleri açısından El Salvador Cumhuriyeti ile Lugano şehri tarafınca imzalanan girişim ayrıca Tether, Holepunch ayrıca Synonym tarafınca bir dizi eşler arası uygulamanın mihenk taşı ürünlerinden biri olan Pear Credit’in lansmanı gibi heyecan verici haberlere ev sahipliği yaptı. Düşündüren paneller ayrıca tartışmalarla geçen iki günün ardından Plan ₿ Forumu muhteşem bir drone gösterileriyle nihayet buldu.

Lugano Belediye Başkanı Michele Foletti şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde yenilikçi kentimiz Lugano’da dünyanın dört bir yanından çok sayıda harika konuşmacı ayrıca konuğu ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Dünya genelinde finansal özgürlük ayrıca kripto para birimlerinin benimsenmesi açısından geleceğin neler getireceği özelinde çok heyecanlıyım. Bu hafta sonu, dünya genelinde finansal demokratikleşme hayali gerçeğe doğru büyük bir adım attı ayrıca bizler de çalışmalarımıza daha da büyük bir heyecanla devam etmeye hazırız. Plan ₿, 3 Mart yılında üst düzey bir etkinlik çerçevesinde yapılan duyurunun önemli bir bölümünü daha yerine getirdi. Lugano’yu Bitcoin’in benimsenmesi ayrıca blockchain teknolojisi açısından bir dünya merkezi haline getirmek arzusuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Forum, aralarında aşağıdakilerin de bulunduğu seçkin bir konuşmacı kadrosuna ev sahipliği yaptı: Avukat ayrıca WikiLeaks’in kurucusu Julian’ın eşi Stella Assange, Film yapımcısı ayrıca Julian Assange’ın kardeşi Gabriel Shipton, an itibariyle Salvador’un ABD Büyükelçisi olan Milena Mayorga, Blockstream’in CEO’su Adam Back, bilgisayar bilimcisi Nick Szabo, CASA CTO’su Jameson Lopp, El Zonte Capital’in Kurucu Ortakları Max Keiser ayrıca Stacy Herbert, What Bitcoin Did Podcast’in sunucusu ayrıca Real Bedford FC’nin Yönetim Kurulu Başkanı Peter McCormack, Bitfinex/Tether CTO’su Paolo Ardoino, Bitcoin tahvilinin mimarı Samson Mow, STOKR’un Kurucu Ortağı Arnab Naskar, Bitcoin Politikaları Enstitüsünde Yardımcı Kıdemli Araştırmacı Fadi Elsalameen, İnsan hakları aktivisti ayrıca Togo’daki “Faure Must Go [Faure Gitmeli]” hareketinin öncüsü Farida Bemba Nabourema.

“İlk Plan ₿ Forumunun sadece başarılı geçtiğini söylemek büyük bir eksiklik olur” diyen Tether CTO’su Paolo Ardoino sözlerine şöyle devam etti: “Finansal özgürlük, inovasyon ayrıca ekonomik kapsayıcılığın öncüleri ayrıca inananları, fikir alışverişinde bulunmak ayrıca kripto para biriminin benimsenmesinin neden bu denli önemli olduğunu sektör liderlerinden ayrıca konuşmacılardan dinlemek üzere ilk kez büyük Lugano şehrine akın etti. Geçtiğimiz aylarda ayrıca bu hafta sonu Plan ₿ Forumunu gerçeğe dönüştürmek uğruna yaptıkları her şey için sponsorlara, basın ortaklarına, çalışanlara, gönüllülere, konuşmacılara ayrıca büyük Lugano şehrine mütevazı bir teşekkür sunmayı kendime bir borç bilirim. Son olarak da Lugano’daki tarih yazan etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bir sonraki bu yılın Plan ₿ Forumunu planlamaya başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Plan ₿’nin Türkiye davetlileri olarak forumda The Steayrıca Group CEO’su Derya Türker, CMO’su Gökberk Başdan ayrıca ortaklıklarının bulunduğu The Little Hodler yaratıcısı Lina Seiche yer aldı. İlk Kurumsal NFT Projeleri olan Avaxeleton sahipleri arasından seçilen iki takipçilerine de burada olma fırsatı sunan The Steayrıca Group CEO’su Derya Türker konferansla ilgili şu noktaya değindi; ‘’Şu ana kadar katıldığım konferanslar arasında yapılmış en verimli konferans Lugano Plan ₿ olabilir. Tether ayrıca Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino ayrıca gazeteci Max Eiser’in Merkezi Dijital bankalar (CBDC) yerine, Tether ayrıca Tether Gold (dijital altın) ile hali hazırda mümkün olan bu sistemin ülkelere adaptasyonu konuşması muazzamdı.’’

İki günlük #LuganoPlan₿ Forumu süresince, yaklaşık 200 LVGA ayrıca 130 USD₮ işlem #Bitcoin Lightning Network üzerinden gerçekleştirilmiş 1000’den fazla işlem kapsamında Lugano’da yaklaşık 20 bin CHF tutarında işlem gerçekleştirilmiştir. Bölgede devam eden çalışmaların ayrıca Plan ₿ girişiminin bir meyvesi olarak, şu anda Lugano genelinde Bitcoin ayrıca Tether kabul eden yaklaşık 65 ayrıca LVGA kabul eden yaklaşık 300 işyeri bulunmakta. Bu durum şehir adına önemli bir dönüm noktası olurken Bitcoin’in gerçek hayattaki işlemlerde ne kadar faydalı olabileceğini de gözler önüne serdi.

SPONSORLAR

City of Lugano, Tether, Keet by Holepunch, Polygon, Go Crypto, Quantfury, Ammer Group, LCX, Utrust, Noor Capital, Swiss4Win, Casino Lugano, Quantoz Blockchain Technology, Zebedee, Deep Square, Debifi, Profluent, Bitfinex, HAL Coinshares, Relai, Swiss Bitcoin Pay, Fedi, Jan 3, Pocket, Casa, Fountain, Eli Mobile, Synonym, Holepunch, Luganodes, Blockstream, lipa, Luzerner Kantonalbank, Fly with moov, One Swiss Bank, Galoy, Satoshi Gallery, Le Pedaleur, Thalex, Fulgar Ventures, SIT Immobiliare, Stokr, Bitbox, Leontek, Pulsar, Braiins, EZCAP, Fountain, Swiss Blockchain Federation.

BASIN ORTAKLARI

BTC Times, Cointelegraph, The Cryptonimist, CryptoNews, Be In Crypto, Cointelegraph Italy, Cryptoland and Media TI, Forbes Italia, digitech.news, Gazzetta della Lombardia ayrıca Gazzetta di Milano.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu