tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Temmuz Ayının Medya Gündemi Yayında

Basın takip kurumu Ajans Press, medyada en çok konuşulan haber başlıklarını çıkardı. Ajans Press’in 1-29 Temmuz tarihleri arasında 15 bini aşkın …

Temmuz Ayının Medya Gündemi Yayında
29.07.2022 12:51
0
A+
A-

Basın takip kurumu Ajans Press, medyada en çok konuşulan haber başlıklarını çıkardı. Ajans Press’in 1-29 Temmuz tarihleri arasında 15 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalları ayrıca internet haber sitelerinde en çok haber olan içerikleri çıkardığı araştırmada, ilgili içeriklerde medyaya binlerce haber yansıdı. Yapılan araştırmaya göre Temmuz ayında medyada en fazla içeriği yer alan başlıklar şu şekilde oldu;

*Konya Şehir Hastanesi’nde bir kişi, Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya’yı tabancayla başına ateş ederek öldürdü, saldırgan olayın ardından intihar etti. Türkiye sağlıkta şiddet gerçeğiyle bir kez daha yüzleşti.

*Dünya’nın en büyük elektrikli araç üreticilerinden Tesla, Türkiye’deki ilk hızlı şarj istasyonlarını Bolu’da kurmaya başladı.

*Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli otomobil TOGG, İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center’da görücüye çıktı.

*Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maymun çiçeği virüsünün ilk kez Türkiye’de tespit edildiğini açıklarken, DSÖ maymun çiçeği virüsü için acil durum ilan etti.

*Türkiye’de Covid-19 vaka sayıları tırmanışa geçti, günlük vaka sayıları 32 bini aştı.

* Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK Kredi geri ödemelerinde artık herhangi bir enflasyon farkı olmaksızın sadece alınan rakam üzerinden ödeme yapılacağını açıkladı.

* İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA’dan yapılan açıklamaya göre, dünyaca ünlü seyahat dergisi Travel andleisure’ın her yıl düzenlediği “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” anketinin ikinci sırasın İstanbul Havalimanı yerleşti.

*6 ay süren Survivor macerasının şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.

*Türk pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem, 67 yaşında hayata veda etti.*Bursa’da kirasını ödemediği gerekçesiyle hakkında dava açılan kadının çöple doldurduğu evin tahliyesi sırasında, kapısı kilitli odada 9 yaşında bir çocuk bulundu.* Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Temmuz 2022 yılından itibaren geçerli olacak asgari ücretin net 5500,35 TL olarak belirlendiğini duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu