tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TAV İşletme Hizmetleri’nin iş birliğinde gerçekleştirilen CIF Dialogues serisine yoğun ilgi

TAV Havalimanları’nın havacılık dışı faaliyetlerini yöneten, misafir ağırlama ile özel yolcu salonu işletmeciliği alanındaki gelirlerini yaratan …

TAV İşletme Hizmetleri’nin iş birliğinde gerçekleştirilen CIF Dialogues serisine yoğun ilgi
23.09.2022 13:21
0
A+
A-

TAV Havalimanları’nın havacılık dışı faaliyetlerini yöneten, misafir ağırlama ile özel yolcu salonu işletmeciliği alanındaki gelirlerini yaratan iştiraki TAV İşletme Hizmetleri’nin TAV Passport iş birliğinde gerçekleşen CIF Dialogues panel serisi sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

TAV Havalimanları’nın, misafir ağırlama ile özel yolcu salonu işletmeciliği alanındaki gelirlerini yaratan iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, sanata olan desteğini sürdürüyor. Primeclass özel yolcu salonlarını sanat galerisi olarak dönüştüren, 19 ülkede, 73 yolcu salonu bulunan TAV İşletme Hizmetleri Contemporary İstanbul’un 17. edisyonunda CIF Dialogues paneline TAV Passport markasıyla yer aldı.Contemporary Istanbul Vakfı ayrıca TAV Havalimanları iş birliğinde gerçekleşen paneller, 17-18 Eylül tarihlerinde iki gün boyunca devam etti.

17 Eylül’de gerçekleşen açılış panelinde, bugünün ayrıca yarının sanat alanlarındaki dönüşüm tartışıldı. Marc Olivier Wahler’in moderatörlüğünü yaptığı panelde, Hauser&Wirth Monaco Direktörü Federica Beretta, MAXXI Sanat Direktörü Hou Hanru, The Red Sea Development Company ayrıca AMAALA projesi Direktör’ü Mehmet Even, dünyaca ünlü üç müze projesi, Louvre Abu Dhabi, Zayed National Museum ayrıca Guggenheim Abu Dhabi projelerinde direktör olarak görev yapan Mimar Melisa Pezuk ile AKM ayrıca İstanbul Modern’in de aralarında olduğu çok sayıda projede imzası olan Mimar Murat Tabanlıoğlu konuşmacı olarak yer aldı. 18 Eylül’de ise; CIF Dialogues kapsamında Artist Talk, Digital Space, Public Art Spaces konularında bilgilendirme paylaşımı yapıldı.

Marc Olivier Wahler’in moderatörlüğünde düzenlenen açılış paneline CI Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan ayrıca TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın da katıldı.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan “Havalimanları son 30 yılda sosyal yaşam alanlarına dönüştü ayrıca TAV Havalimanları olarak bu alandaki öncü markalardan biri olduk. Bugün sekiz ülkede 15 havalimanı işletiyoruz, iştiraklerimizle birlikte küresel ayak izimiz 29 ülkede 90 havalimanına ulaşıyor. Yolcularımıza güvenli, hızlı ayrıca konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Havalimanlarımızın kültürel kimliğine katkı sunmak ayrıca yolcularımızın deneyimini zenginleştirmek için sanatın gücünden yararlanıyoruz. Bu amaçla terminallerde sanat galerileri oluşturduk, son dönemde de primeclass özel yolcu salonlarımızda öne çıkan sanatçıların eserlerini sergiliyoruz. Tiflis’te başladığımız bu projeyi Maskat, Milan Bergamo’nun ardından Bodrum’a taşıdık. Önümüzdeki dönemde bu projeleri geliştirerek sürdüreceğiz. Sanatı ayrıca sanatçıyı destekleyen bir kurum olarak şimdi de Contemporary İstanbul’un 17. edisyonunda CIF Dialogues panellerinde sadakat programımız TAV Passport ile yer almaktan sevinç duyuyoruz. Bahsettiğimiz gibi sanat zamansız ayrıca merkeziyetsiz olma yönünde ilerliyor, artık mekanlar sanatlaşıyor, bugünkü etkinliğimizde tam da bunları konuşacağız. Biz de TAV olarak sanatın hayatın her alanına taşınabilir olmasını projelerimiz ile desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

Bugünün ayrıca yarının sanat alanları konuşuldu

Panelistler; “bugünün ayrıca yarının sanat alanları, sanatın alanı nasıl esnetip genişletebilir? Etkileri neler?” gibi konuları tartıştı. Artık sanatın her yerde olduğunu, bunun için kalıplaşmış kurallar olmadığını, bunun da sanatın gelişimi ayrıca daha fazla kitleye ulaşması adına sevindirici gelişmeler olduğunu dile getiren panelistler, günlük hayat ile sanat arasındaki ilişkiyi de ele aldı. İnsanların çocukları ile hafta sonları galerilere gittiklerini, aile oturumları olduğunu, çocuklar için özel, birlikte kreatif sanat eserleri üretildiğini ayrıca sanatın artık her yerde olduğuna vurgu yaptılar.

Ve sanatı ayrıca sanatçıyı desteklemek adına Contemporary Istanbul gibi etkinliklerin çok kıymetli olduğunu ifade eden panelistler, burada sanatı ayrıca sanatçıyı desteklerken, aynı zamanda ziyaretçilerin de keyifli ayrıca verimli vakit geçirmelerini sağlamak çok önemli, buraya gelen bir ziyaretçinin ziyareti tek seferle sınırlı kalmamaları ifadelerini kullandılar.

Haliç’te yer alan Tersane İstanbul’da gerçekleştirilen Contemporary İstanbul’un bu yılki 17. Edisyonu 558 sanatçının 1476 eserini sanatseverlerle buluşturdu. Etkinliğe toplam 22 ülkenin galerileri katılmış olup; 193 Galeri, Hestia, Wadström Tönnheim, Marbella, Dedicace ayrıca Mucciaccia Contemporary, ilk kez burada yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu