tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği’nden Dündar’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Birliği Başkanı İsa Altıkardeş ayrıca yönetim kurulu üyeleri ile Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Bölgesi’nin gelişmesi ayrıca esnafın güçlenmesi özelinde fikir alışverişinde bulundu.

Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği’nden Dündar’a ziyaret
20.03.2023 13:43
0
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Birliği Başkanı İsa Altıkardeş ayrıca yönetim kurulu üyeleri ile Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Bölgesi’nin gelişmesi ayrıca esnafın güçlenmesi özelinde fikir alışverişinde bulundu.

Bursa Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Birliği Başkanı İsa Altıkardeş ayrıca yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Makamında ağırladığı konuklarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak Bursa ekonomisinin kalbinin attığı nokta olan Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Bölgesi’ne bugüne kadar birçok hizmet ayrıca yatırım yaptıklarını hatırlattı. Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Bölgesi’ndeki gerek ticari gerekse de turistik hareketliliği arttırmak adına çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Başkan Dündar, ihtiyaçlar hakkında İsa Altıkardeş ayrıca yönetim kurulu üyeleri ile istişare yaptı.

Osmangazi Belediyesi olarak çarşı ayrıca hanlar bölgesinin her noktasında çalışma yaptıklarına vurgu yapan Başkan Dündar, “Tarihi dokuya sahip çıkmak, bizim için temizlik işleri gibi rutin bir hizmet haline geldi. Bu alanda öncü belediyeyiz. Şimdi tüm Türkiye’deki belediyeler bu tarz çalışmalar için elinden gelen gayreti gösteriyor. Tarihi çarşı ayrıca hanlar bölgesinde bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Ulucami Caddesi, çarşı ile bütünlük oluşturacak şekilde yenilendi. İpek Han ayrıca Bedesten arasında kalan bölgede üst örtü yenilenerek estetik ayrıca şeffaf hale getirildi. Çarşı zeminine yapılan granit ayrıca kesme taş uygulaması caddeyi konforlu ayrıca Bursa’nın tarihi kimliğine yakışır bir görüntüye kavuşturdu. Tuzpazarı, Uzun Çarşı ayrıca Okçular çarşılarında cam çatılarını yeniledik. Esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda, rüzgar ayrıca yağmurun içeriye girmesinin engellenmesi için çatının yan taraflarını kapattık. Sürekli bir hareket halindeyiz. Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Bölgesi’ne değer katacak, ekonomik hareketlilik kazandıracak çalışmalar yapmaya önem veriyoruz. Bizler yaptığımız yatırımlarla ayrıca hizmetlerle çarşı esnafımızın alışveriş merkezlerine karşı direncini arttırıyoruz” dedi.

Bursa Tarihi Çarşı ayrıca Hanlar Birliği Başkanı İsa Altıkardeş de, çarşı bölgesine yapılan yatırımlar ayrıca esnafa verdiği destekten dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, “Başkanımız çarşımıza büyük önem veriyor ayrıca her vakit bizimle. Esnafımız tarafınca da çok seviliyor” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu