tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Swiss Days İstanbul 2022, 23-25 Eylül’de Yeniden İstanbul’da…

SWISS DAYS ISTANBUL 2022 “Sürdürülebilir bir Gelecek Tasarlamak” teması altında fark yaratacak etkinlik ayrıca fırsatlarla dolu bir hafta sonu …

Swiss Days İstanbul 2022, 23-25 Eylül’de Yeniden İstanbul’da…
12.08.2022 15:06
0
A+
A-

SWISS DAYS ISTANBUL 2022 Sürdürülebilir bir Gelecek Tasarlamak” teması altında fark yaratacak etkinlik ayrıca fırsatlarla dolu bir hafta sonu sunuyor!

İstanbul’daki İsviçre Başkonsolosluğu, Swiss Business Hub Türkiye (İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ayrıca Yatırım Ofisi) ayrıca Swiss Chamber of Commerce in Türkiye (Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği) İsviçre 2022 Günlerini (Swiss Days 2022) İstanbul’da ikinci kez 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da düzenleyecek.

2019 senesinde ilk kez düzenlenen Swiss Days Istanbul, pandemi dönemi devamında “Sürdürülebilir bir Gelecek Tasarlamak” teması altında Swiss Days Istanbul 2022 olarak “bir kez daha İsviçre’yi ayrıca İsviçre şirket ayrıca markalarını tanıtmak amacıyla düzenleniyor. Swiss Days Istanbul 2022, İsviçre sanatını, kültürünü, gastronomisini, teknolojisini, eğitimini ayrıca daha fazlasını yeniden İstanbul’da gerçekleştireceği benzersiz bir platform ile sunmaya hazırlanıyor.

Yenilik ayrıca sürdürülebilirlikte öncü olarak öne çıkmaya hazırlanan İsviçre Günleri’nin teması da bu yıl “Sürdürülebilir Bir Gelecek Tasarlamak” olarak belirlendi. Etkinlik, dünyayı korumanın önemini vurgulamakla birlikte, bu konudaki genel farkındalığı, her bireyin potansiyelini ayrıca sorumluluğunun önemini ayrıca bu alanda teknoloji ayrıca inovasyonun oynadığı rolü artırmayı amaçlıyor.

Festival boyunca, çevre için sürdürülebilir bir geleceği teşvik etmek için Türkiye ile İsviçre arasındaki mevcut işbirlikleri ayrıca potansiyelini geliştirmenin yolları gösterilecek.

Mavi Bir Dünyada, Yeşil Bir Ekonomi” sloganı ile düzenlenen “İsviçre Türkiye Ekonomik Forum” da, 23 Eylül 2022’de Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşecek. İsviçre Türkiye Ekonomik Forumun açılış konuşmalarını Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkanı Arpat Şenocak ile İsviçre Büyükelçisi H. E. Jean-Daniel Ruch yapacak.Uluslararası çapta alanının önde gelen isimlerinden United Nations Industrial Development Organization (UNIDO) Çevre Dairesi Başkan Yardımcısı Nilgün Taş, Zurich Türkiye CEOsu Yılmaz Yıldız, Oris Bölge Direktörü Marco Gemperli, Kadir Has Üniversitesi İktisat Profesörü Prof. Dr. Erinç Yeldan, DenizTemiz Derneği/TURMEPA Eski Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı, İş Dünyası ayrıca Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dildar Edin ayrıca Yeşil ayrıca Dijital dönüşüm/TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Nurşen Numanoğluda Swiss Days Istanbul 2022 kapsamında yapılacak İsviçre Türkiye Ekonomik Forum’da yerini alacak.

24 Eylül Cumartesi Akşamı, Kariyer Günleri ayrıca genç İsviçrelileri karşılama etkinliğinden sonra 2020’de İsviçre Müzik Ödülü’nü kazanan ünlü İsviçreli şarkıcı Naomi Lareine katılımcılara konser verecek.

Swiss Days Istanbul 2022, İstanbul’un en özel ayrıca çok kültürlü mekânı Yapı Kredi bomontiada’da farklı atölye çalışmaları, konferanslar, seminerler, konserler, eğlenceli aktiviteler ayrıca katılımcı standları ile düzenlenecek üç günlük mini İsviçre Expo, sergilenebilir ayrıca satılabilir ürünlerin yanı sıra potansiyel yerel iş ortakları ile şehrin ilgi odağı olacak.

Swiss Days Istanbul 2022 düzenleyici ayrıca ortakları arasında, İsviçre Başkonsolosluğu, Swiss Business Hub Türkiye, Türkiyede İsviçre Ticaret Odası Derneği, Yapı Kredi bomontiada, dDf, Swiss Tourism, Şişli Belediyesi ayrıca Privée PRgibi saygın iş ayrıca kültürel şirket ayrıca dernekler bulunuyor.

Swiss Days başlamadan…

Swiss Days Istanbul 2022 öncesinde 12-13 Eylül tarihleri arasında İsviçre’den gelecek Gurme şef Jean-Marc Soldati ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ayrıca Mutfak Sanatları birlikte birbirinden farklı ayrıca lezzetli etkinliklere imza atacak.

İsviçre’nin bir klasiği olan Raclette peyniri de ve öncesinde tanıtılıyor olacak. Cordon Bleu’dan İsviçreli Şef Erich Ruppen, İsviçre mutfağına özgü bazı lezzetleri, 19-25 Eylül tarihleri arasında misafirlerine sunmaları için bomontiada’da bulunan restoranların menülerine ekledi.

No More Lies, Eylül ayı başında Şişli semtinde Sürdürülebilir bir Gelecek Tasarlamak” temalı iki büyük duvar resmi oluşturacak. No More Lies, bomontiada’daki İsviçre Köyüne yerleştirilmek üzere üç büyük tuval daha planlıyor.

Swiss Days 2022

23-25 Eylül 2022, Yapı Kredi bomontiada, İstanbul

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu