tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Süslü Kadınlar Karşıyaka’da Pedalladı

Karşıyaka, uluslararası boyutlara kadar yükselen ayrıca giderek büyük bir ilgi yumağı oluşturan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’na ev sahipliği …

Süslü Kadınlar Karşıyaka’da Pedalladı
18.09.2022 21:51
0
A+
A-

Karşıyaka, uluslararası boyutlara kadar yükselen ayrıca giderek büyük bir ilgi yumağı oluşturan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’na ev sahipliği yaptı. 10’uncu yılında, dünyanın ayrıca Türkiye’nin birçok kentinde eş zamanlı olarak düzenlenen büyük organizasyonun ana turu Karşıyaka’da gerçekleşti.

MUHTEŞEM COŞKU
Atatürk, Annesi ayrıca Kadın Hakları Anıtı’nda buluşan yüzlerce bisikletli kadın, hep birlikte pedal çevirdi ayrıca tur sonunda yine başlangıç noktasına döndü. Rengarenk kıyafetleri ayrıca süslü bisikletleriyle kenti şölen yerine dönüştüren kadınlar, DJ Ersin’in Anıt önünde sergilediği performansla da eğlence dolu anlar yaşadı, turun 10. yılını coşkuyla kutladı.

“İZLEMEYE DOYAMADIM”
Büyük ilgi gören etkinliğe, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay da katıldı. Tüm katılımcılara ayrıca emeği geçenlere teşekkür eden Tugay “Karşıyaka’da bugün öyle bir gurur yaşadım ki izlemeye doyamadım. İyi ki Karşıyaka var, iyi ki İzmir var, iyi ki böyle binlerce güzel kadın var. Çok gururluyum” dedi.

“İYİ Kİ KARŞIYAKA’DAYIZ”
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nun kurucusu Sema Gür de “İyi ki Karşıyaka’da, doğru yerde yapmışız bu etkinliği. Karşıyaka Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a sonsuz teşekkür ediyorum. O bizi anladı, ne yapmaya çalıştığımızı anladı. Sahneyi kadınlara bırakmak istedi, o kadar da nazik bir insan. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Eşi Öznur Tugay ise geçen yıl turumuza sessiz sedasız geldi, çok şık bir şekilde arkalarda bisiklet sürdü. Bu yıl da bizlere muhteşem bir ev sahipliği yaptı. Sayın Öznur Tugay’a da sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu