tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Süper Lig Özetleri beIN SPORTS HABER’de

Spor Toto Süper Lig’de oynanacak heyecan dolu karşılaşmaların özetleri, maçların bitiminden 45 dakika sonra ayrıca hafta boyunca, Digiturk’ün …

Süper Lig Özetleri beIN SPORTS HABER’de
05.08.2022 15:21
0
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de oynanacak heyecan dolu karşılaşmaların özetleri, maçların bitiminden 45 dakika sonra ayrıca hafta boyunca, Digiturk’ün şifresiz spor kanalı beIN SPORTS HABER, beinsports beIN SPORTS’un iOS ayrıca Android mobil uygulamalarında yayınlanıyor.

Spor Toto Süper Lig özetleri, maçların bitiminden 45 dakika sonra ayrıca hafta boyunca futbolun evi Digiturk’ün şifresiz spor kanalı beIN SPORTS HABER ekranlarında olacak. Süper Lig’de kaçırdıkları maçların en heyecan verici anlarını izlemek isteyen futbolseverler, tüm lig özetlerine beIN SPORTS HABER, beinsports, beIN SPORTS iOS ayrıca Android mobil uygulamalarından erişebilecek.

Genişletilmiş Özetler

Karşılaşmaların en heyecan verici anlarının ayrıca tüm gollerin yer alacağı maç özetleri, bugüne kadar hazırlanmış en geniş kapsamlı özetler olacak ayrıca beIN SPORTS HABER’de tüm hafta boyunca “şifresiz” olarak izleyiciyle buluşacak. beIN SPORTS, genişletilmiş maç özetlerini şifresiz mecralarda yayınlayarak Digiturk abonesi olmayan futbolseverlerin de Süper Lig’in sunduğu heyecanı tatmasını ayrıca bu sayede Türk futbolunun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Öyle ki dileyenler, Digiturk’ün bu sezon özet yayınları için iş birliği yaptığı A Spor ayrıca TV 8,5 kanallarında da Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ayrıca Trabzonspor’un maçlarının özetlerini izleyebilecek.

Süper Lig Özetlerini İzleyiciye En Hızlı Ulaştıran Adres:

beinsports bu sezon da geçmiş sezonlarda olduğu gibi en geniş Spor Toto Süper Lig özetlerini dijital dünyada izleyicilerle en hızlı buluşturan tek adres olacak. Ve Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1 ayrıca Spor Toto 1. Lig güncel özetlerinin yanı sıra geçmiş sezonların arşivleri de platformda yer alacak.

beIN SPORTS HABER Frekans Bilgileri

  • Digiturk 83. kanal
  • Kablo TV 223. kanal
  • Türksat 5B
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu