tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sünnet Öncesi Boğaz Turu

Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu yıl da sünnet kıyafeti hediye ettiği 240 çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnet öncesi aileleri …

Sünnet Öncesi Boğaz Turu
21.07.2022 17:06
0
A+
A-

Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu yıl da sünnet kıyafeti hediye ettiği 240 çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnet öncesi aileleri ile birlikte boğaz turuna çıkartılan çocuklar, müzik ve animasyon gösterileri eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Boğaz turuna Başkan Atila Aydıner ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı da katılarak çocuklarla tek tek ilgilendi.

Boğaz turunda oldukça eğlenen çocuklar, gezinin ardından gruplar halinde özel bir sağlık kuruluşunda sünnet ettirilecek.

“BU HİZMETİ 28 YILDIR SÜRDÜRÜYORUZ”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla 28 yıldır bu hizmeti devam ettirdiklerini belirten Başkan Atila Aydıner, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla halkımıza birçok hizmet vermeye çalışıyoruz, geleneksel hale getirdiğimiz sünnet organizasyonumuz da bu hizmetlerden biri. Sünnetin bizim toplumumuzda gerek dini, gerekse geleneksel açıdan çok önemli bir yeri var. Bizler de sevgili çocuklarımıza önce sünnet kıyafetleri hediye ediyor, sonra onları aileleriyle beraber eğlenceli bir boğaz turuna çıkarıyor ve ardından da özel bir sağlık kuruluşunda sünnet ettiriyoruz. Allah, sünnet ettireceğimiz çocukların sağlıkla büyüdüğünü ve mürüvvetlerini de görmeyi ailelerine nasip etsin. Biz hayatın her safhasında sevgili çocuklarımızın yanındayız ve gayemiz her vakit halkımıza hizmet etmek” dedi.

Çocuklarını Bayrampaşa Belediyesi aracılığıyla sünnet ettirecek aileler de yapılan hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Aydıner ve ekibine teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu