tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
ALTIN
2.309,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune ve Dunan Unification Wars 2023’te Geliyor

Klasik RYO tekrardan bizlerle – Suikoden I&II HD remaster sürümüyle geri dönüyor! Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla …

Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune ve Dunan Unification Wars 2023’te Geliyor
16.09.2022 12:36
0
A+
A-

Klasik RYO tekrardan bizlerle – Suikoden I&II HD remaster sürümüyle geri dönüyor!

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla klasikleşmiş oyunları Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune ayrıca Dunan Unification Wars’ın 2023’te PlayStation®4, XBOX ONE, STEAM® ayrıca Nintendo Switch™ için çıkış yapacağını duyurdu!

Tokyo Games Show 2022’de duyurulan remaster koleksiyonu için Konami, bazı temel iyileştirmeleri ayrıca yaşam kalitesi özelliklerini doğruladı:

Grafik İyileştirmeleri

  • Işıklandırma, bulutlar ayrıca gölge animasyonları dahil olmak üzere yeni ekran efektleriyle zenginleştirilmiş piksel spraytları ayrıca çevre sanatının keyfini çıkarın. Titreşen alevler, için için yanan duman, yaprak ayrıca böceklerin hareketi, hepsi canlı bir oyun atmosferine katkıda bulunmak üzere özel olarak güncellendi.
  • Efektler ayrıca yön tekrardan tasarlandı, unutulmaz sahneler çok daha güzel şekillerde hayat buldu!

Yeni Karakter Çizimleri

  • Tüm karakter portreleri HD olarak güncellendi. Suikoden’in 1995 tarihinde yayınlanan orijinal versiyonu için karakterleri tasarlayan Junko Kawano, Suikoden I HD Remaster Gate Rune War için tüm karakter portrelerini tekrardan çizdi.

Ses Geliştirmeleri

  • Saha Sesleri – Nehirde akan su, rüzgâr, böcekler ayrıca koşan ayak sesleri gibi orijinal versiyonda bulunmayan çok sayıda çevresel ses eklendi. Daha önce hiç olmadığı kadar sürükleyici bir deneyim sizleri bekliyor!
  • Savaş Sesleri – Tüm ses efektleri artık HD. 3D efektlerin etkisine ek olarak, gerçekçi ses, savaşların dinamizmini büyük ölçüde artırıyor!

Oyun Sistem Geliştirmeleri

  • Diyalog günlüğü (dialogue log), otomatik savaş (auto battle), hızlandırılmış savaşlar (double speed battles) gibi birçok yeni özellik eklendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu