tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sony Future Filmmaker Awards

Sony Future Filmmaker Awards Kısa filmler için yeni büyük ödül programı açıklandı Creo, yaratıcı mükemmelliğin geliştirilmesi için bir kapı …

Sony Future Filmmaker Awards
26.07.2022 17:36
0
A+
A-

Sony Future Filmmaker Awards

Kısa filmler için yeni büyük ödül programı açıklandı

Creo, yaratıcı mükemmelliğin geliştirilmesi için bir kapı aralayan, kısa filmler için yeni ayrıca önemli yıllık ödül programı olan Sony Future Filmmaker Awards‘ın lansmanını duyurdu. Sony’nin sponsor olduğu ayrıca katılımı ücretsiz olan Sony Future Filmmaker Awards, hikaye anlatımına yeni bir bakış açısıyla dünyanın dört bir yanından orijinal sesleri yükseltmek için yola çıktı.

Kısa listeye kalan otuz film yapımcısı, 22 Şubat 2023’te California Culver City’deki tarihi Sony Pictures stüdyosunda yer alan Cary Grant Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Ödül töreni için Los Angeles’a uçmaya hak kazanacak. “Çevre” ayrıca “Gelecek” formatları da dahil olmak üzere altı kategoriden kazananlar yapılacak törende açıklanacak. Kazananlar nakit ödüller ayrıca bir dizi Sony Dijital Görüntüleme ekipmanı ile ödüllendirilecek. Kazananlar, ödüllü tiyatro, televizyon ayrıca film yönetmeni Justin Chadwick’in başkanlık ettiği önde gelen isimlerden oluşan bir jüri tarafınca seçilecek.

Ödül gecesinin ardından, 30 kişilik kısa listeye kalan tüm yarışmacılar, Sony Pictures yöneticileri ayrıca alanlarındaki en iyi uzmanlar tarafınca yönetilen iki günlük atölye çalışmalarına, gösterimlere ayrıca panel tartışmalarına katılmaya hak kazanacak. Olağanüstü iki günlük program, satış konuşması yapmaktan hukuka, yetenek ajanslarıyla çalışmaya ayrıca animasyon ayrıca CGI dahil olmak üzere en son teknolojileri kullanmaya kadar çok çeşitli konuları kapsayacak. Bu paha biçilmez fırsat, film yapımcılarına endüstrinin iç işleyişine özel erişim ayrıca benzersiz içgörü sağlayarak kariyer ilerlemelerini destekleyecek.

Ödüllü tiyatro, televizyon ayrıca film yönetmeni ayrıca Jüri Başkanı Justin Chadwick: “Film endüstrisinde büyük bir değişim anındayız: stüdyoların gürültüyü kesip bulabilecek orijinal yeni sesler aradığı yer. İzleyicilerle iletişim kurmanın yeni yolları aranıyor. Sony Future Filmmaker Awards ile çalışmaları ilgi uyandıran, bilgilendirme veren, eğlendiren ayrıca heyecanlandıran yeni nesil hikâye anlatıcılarını arıyoruz. Söyleyecek bir şeyiniz varsa ayrıca sesinizin duyulmasını istiyorsanız, duymak isteriz.”

Sony Corporation Kıdemli Başkan Yardımcısı Kenji Tanaka; “Sony’nin Amacı, “Yaratıcılık ayrıca teknolojinin gücüyle dünyayı duyguyla doldurmak”. Sony Future Filmmaker Awards’ı başlatmak için işbirlikçilerimiz Creo ile birlikte çalışan bu yeni girişimin, içerik oluşturuculara ayrıca onların anlattıkları hikayelere olan bağlılığımızı ilerlettiği için film yapımcılarına sundukları özelinde gerçekten heyecanlıyız. Birinci sınıf tesislerimize ayrıca önde gelen uzmanlarımıza erişimden en gelişmiş ayrıca yenilikçi teknolojiye kadar, yaratıcılığın önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmayı ayrıca yaratıcılara onları bir sonraki seviyeye taşımak için ihtiyaç duydukları araçları ayrıca fırsatları sağlamayı amaçlıyoruz.”

Creo’nun Kurucusu ayrıca CEO’su Scott Gray; “Dünyanın dört bir yanından film yapımcılarını yüceltmek ayrıca desteklemek amacıyla Sony Future Filmmaker Awards’ı başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Ödül, film yapımcılarına benzersiz bir fırsat ayrıca profesyonel gelişimlerine olağanüstü bir destek sunuyor. Bu yeni girişim, Creo’nun yaratıcıların kariyerlerini desteklemek ayrıca ilerletmek için kurulum programlarına ilişkin güçlü geçmişini daha da geliştiriyor ayrıca sponsorlukları için Sony’ye ayrıca Jüri Başkanı olarak uzman rehberliği için Justin Chadwick’e minnettarız.”

Sony Future Filmmaker Awards aşağıdaki yarışmaları ayrıca kategorileri içeriyor:

Film Yapımcısı

Film yapımcısı yarışması, hikâye anlatımına yeni bir bakış açısı getiren orijinal sesleri yükseltiyor.

  • Üç kategori: Kurgusal film, Kurgusal olmayan film, Çevre.
  • İçerikler 5 ila 20 dakika arasında olmalıdır ayrıca herhangi bir cihazla çekilebilir.
  • Kategori başına 5 olmak üzere toplamda 15 kişilik kısa liste oluşturulur.
  • Kazananlar ayrıca kısa listeye girenlerin tümü, Ödül törenine ayrıca iki günlük atölye programına katılabileceği bir Los Angeles gezisi kazanır.
  • Üç kategori kazanan ve 5.000 ABD Doları (USD) ayrıca bir FX9 Cinema Line Kamera (artı lens) kazanır.

Öğrenci Film Yapımcısı

Öğrenci Film Yapımcısı yarışması, yakında sektörü şekillendirecek olan yetenekleri ödüllendiriyor.

  • İki kategori: Kurgusal film ayrıca Kurgusal olmayan film
  • Katılımcılar, dünya çapında bir diploma veya derece düzeyinde kayıtlı bir kurumda bir film eğitimi alıyor olmalıdır.
  • İçerikler 5 ila 20 dakika arasında olmalıdır ayrıca herhangi bir cihazla çekilebilir.
  • Farklı kıtalar ayrıca çeşitli küresel yeteneklerin temsilini sağlamak adına kategori başına beş olmak üzere toplamda en fazla 10 kişilik kısa liste oluşturulur.
  • Kazananlar ayrıca kısa listeye girenlerin tümü, ödül törenine ayrıca iki günlük atölye programına katılabileceği bir Los Angeles gezisi kazanır.
  • İki kategori kazanan ve bir dizi Sony Dijital Görüntüleme ekipmanı kazanır.

Gelecek Formatı

Future Format yarışması, film yapımcılarını her yıl yeni bir teknik brifinge yanıt vermeye zorluyor.

  • İçerikler yalnızca akıllı telefonda çekilebilir.
  • İçerikler 2 ila 5 dakika arasında olmalıdır ayrıca herhangi bir akıllı telefonda çekilebilir.
  • En fazla 5 kişilik kısa liste oluşturulur.
  • Kazananlar ayrıca kısa listeye girenlerin tümü, ödül törenine ayrıca iki günlük atölye programına katılabileceği bir Los Angeles gezisi kazanır.
  • Kategori kazananı ve 2.500 ABD Doları (USD) ayrıca bir dizi Sony Dijital Görüntüleme ekipmanı kazanır.

Tüm başvurular için son tarih 13 Aralık 2022, 07:00 AM (CT). İki günlük atölye programı, 23 ayrıca 24 Şubat 2023’te Culver City, California’daki Sony Pictures stüdyosunda gerçekleştirilecek. Açılış baskısının jüri paneli Eylül 2022’de açıklanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu