tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Soner Çetin’den Ders Kafe müjdesi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, öğrencilerin sınavlara daha iyi ayrıca rahat koşullarda hazırlanabilmesi için her semte Ders Kafe …

Soner Çetin’den Ders Kafe müjdesi
11.09.2022 14:21
0
A+
A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, öğrencilerin sınavlara daha iyi ayrıca rahat koşullarda hazırlanabilmesi için her semte Ders Kafe açacaklarının müjdesini verdi. İlk etapta 3 ders kafe açılacağını belirten Başkan Soner Çetin, vakit içinde ihtiyaca göre sayısının artırılacağını ifade etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk Kadın Yaşam Köyü içerisinde bulunan Gençlik Merkezini ziyaret ederek, gençlerle sohbet etti.

Gençlere girecekleri sınavlarda başarılar dileyen Başkan Soner Çetin, “Buraya gelip ders çalışıyorsunuz, sınavlara hazırlanıyorsunuz. Bu kütüphanemiz bu anlamda sizin büyük ilginizle karşılanıyor. Sizlere daha iyi hizmet vermek amacıyla Ders Kafeler açacağız. Çalışmalarımız sürüyor. İlk etapta 3 farklı noktada ders kafe açılacak. Ekim ayı sonunda 8’inci toplu açılış ayrıca temel atma töreninde açılışını yapacağız. İnşallah yetiştireceğiz. Öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde olacak. Daha sonra bu ders kafelerin sayısını artıracağız. Önceliğimiz her mahalleye bir ders kafe açmak. Devamında ihtiyaç halinde yenilerini açmaya devam edeceğiz. Buralardan ücretsiz yararlanacaksınız” dedi.

Gençlerin her konudaki ihtiyaçları için hizmet ürettiklerini belirten Başkan Soner Çetin, üniversite öğrencilerinin en büyük sorunu olan barınma sorunu için 530 öğrenci kapasiteli yurt açtıklarını anlattı. Başkan Soner Çetin, her belediyenin yurt açması durumunda üniversite öğrencilerinin barınma sorununun ortadan kalkacağını söyledi.

Gençlerin öneri ayrıca taleplerini de dinleyen Başkan Soner Çetin, onlardan gelen fotoğraf çekilme isteklerini de kırmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu