tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Şölen’in Yeni Ceo’su Erdoğan Çoban Oldu

Türkiye’nin ihracat odaklı yenilikçi şirketinde CEO koltuğunda bayrak devri oldu. 2010 tarihinde kurumsallaşma çalışmalarının ardından göreayrıca …

Şölen’in Yeni Ceo’su Erdoğan Çoban Oldu
26.07.2022 14:36
0
A+
A-

Türkiye’nin ihracat odaklı yenilikçi şirketinde CEO koltuğunda bayrak devri oldu. 2010 tarihinde kurumsallaşma çalışmalarının ardından göreayrıca getirilen ayrıca 12 yıldır bu pozisyonda bulunan Elif Çoban, koltuğunu Erdoğan Çoban’a devretti.

Elif Çoban’ın CEO olarak yönetimde olduğu dönemde her yıl çift haneli rakamlarda büyüme başarısını gösteren Şölen, dünyaca tanınan global markalarının yanı sıra ihracatı, ileri teknoloji yatırımları ayrıca sağladığı istihdamla Türkiye’nin gurur markaları arasında yer alıyor.

Türkiye’nin genç, dinamik ayrıca fark yaratan şirketi Şölen’de Yönetim Kurulu kararıyla CEO pozisyonuna Erdoğan Çoban getirildi.

Kurulduğu ilk günden bu yana ülkesine hizmet misyonuyla cesur yatırımlara imza atan, sağladığı güçlü istihdam ayrıca ihracatla, ileri teknolojiye sahip tesisleriyle ayrıca dünyada tanınan markalarıyla Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Şölen’de 12 yıl boyunca CEO olarak görev yapan Elif Çoban, yönetim bayrağını başarılı, genç yönetici Erdoğan Çoban’a devretti.

Şölen’in global ligde daha üst noktalara daha hızlı koşabilmesi için inovatif, Z kuşağını yakalayabilen ayrıca çok daha enerjik bir kan değişimi sağlama vizyonuyla göreayrıca getirilen Erdoğan Çoban, eğitimine devam ettiği dönemde de yaklaşık 10 yıl Şölen’de birçok farklı sürecin içinde yer alarak tecrübe kazandı. Kariyerine Şölen’de Proje Yöneticisi pozisyonunda başladıktan sonra AR-GE, Uluslararası İş birimi ayrıca Kalite Genel Müdürlüğü görevleri ile devam etti. Aynı zamanda Şölen Yönetim Kurulu Üyesi olan Çoban, Temmuz 2022 itibariyle İcra Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürecek.

Elif Çoban’ın CEO olarak yönetimde olduğu dönemde her yıl çift haneli rakamlarla büyüme başarısı gösteren Şölen, dünyaca tanınan global markalarının yanı sıra Endüstri 4.0 yatırımları, kalite ayrıca gıda güvenliği noktasında geldiği ileri seviyeyle Türkiye’nin gurur markaları arasında yer alıyor. Şirket, bugün 200 ürününü Belçika’dan Maldivler’e, Kolombiya’dan Japonya’ya 120’den fazla ülkede tüketicilerle buluşturuyor.

Elif Çoban Temmuz 2022 yılından itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak Şölen’e engin deneyimiyle yön vermeye ayrıca katkı sağlamaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu