tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor

SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi EDU iş birliği ile hayata geçirilen SOCAR Energy School sertifika programında dünyaca ünlü konuşmacılar ders …

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor
06.11.2022 00:05
0
A+
A-

SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi EDU iş birliği ile hayata geçirilen SOCAR Energy School sertifika programında dünyaca ünlü konuşmacılar ders verecek. Bu yıl ilk kez düzenlenen programın amacı enerji sektörüne 360 derece bakış açısı kazandırmak.

Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingi SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU iş birliğiyle SOCAR Energy School sertifika programını başlatıyor. SOCAR Energy School sertifika programı, enerji sektöründe uzmanlaşma imkanı sağlamayı, küresel ayrıca bölgesel enerji alanındaki konuları çok yönlü değerlendirme ayrıca 360 derece bakış açısı edindirmeyi amaçlıyor.

“Sertifika programı Azerbaycan ayrıca Türkiye’nin enerji uzmanlarını yetiştirecek”

Sertifika programının tanıtımında konuşan SOCAR Türkiye İletişim ayrıca Kamu İlişkileri Başkanı Mikayil Yusifov, enerjinin her alanının teknik, tarihsel, politik ayrıca ekonomik olarak ele alınacağı SOCAR Energy School’un Türkiye’nin enerji uzmanlarını yetiştireceğini söyledi. Yusifov “SOCAR Türkiye olarak Türkiye’de ilk kez bu kapsamda bir sertifika programını hayata geçirerek bir ilke imza atmanın gurur ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Akademi ayrıca sanayi arasında köprü olacak ayrıca iş birliği fırsatı sağlayacak bu sertifika programıyla sektöre enerji alanında uzman, nitelikli işgücü kazandırmayı hedefliyoruz. SOCAR Energy School sertifika programının uluslararası bilinirliğe sahip ayrıca enerji alanında öncü bir sertifika programı olarak uzun yıllar devam etmesini istiyoruz. Ekosistemimizin gelişimi için SOCAR Energy School ile attığımız bu adımın, sektörümüzün gelişimi ayrıca Türkiye’nin kalkınması adına nice yeni proje ayrıca çalışmaya da ilham vermesini diliyoruz” dedi.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU Proje Koordinatörü Dr. Murat Kaya’da SOCAR Energy School’la ilgili şu bilgileri verdi: “IICEC ayrıca SHURA gibi enerji merkezlerimizle, ETM profesyonel Master programımızla, yürüttüğümüz çok sayıda temel ayrıca uygulamalı araştırma projesi ile enerji, Üniversitemizin odak çalışma alanlarından biri. Bu alandaki deneyimimizi uluslararası uzmanların da katılımları ile SOCAR Energy School’a yansıtacak olmaktan mutlu ayrıca gururluyuz. Programı yürütecek olan Yönetici Geliştirme Birimimiz (EDU)’nun 20 yıllık deneyimi ile katılımcılarımıza her saatinden fayda sağlayacakları bir eğitim ayrıca tartışma deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.”

63 saat sürecek online eğitim verilecek

SOCAR Türkiye tarafınca her yıl tekrarlanması planlanan SOCAR Energy School’da günümüzde enerji, enerji talebi, yeni enerji teknolojileri gibi genel konuların yanı sıra elektrik, elektrik şebekesinin işleyişi, petrol & doğal gaz, petrol & doğal gaz piyasaları ayrıca endüstrisi, Hazar Bölgesi enerji politikaları, Türkiye enerji politikaları, Orta Doğu ayrıca Doğu Akdeniz enerji politikaları, Azerbaycan enerji politikaları, nükleer enerji, yenilenebilir enerji, enerji güvenliği, kurumsal iklim değişikliği yönetimi ayrıca enerji mevzuatı alt başlıklarında toplam 63 saat sürecek online eğitim verilecek.

Başarı sertifikası almaya hak kazanan katılımcılara enerji alanında doktora bursu şansı da sunan SOCAR Energy School sertifika programına başvurular, 4 Kasım 2022 tarihine kadar yapılabilecek. 12 Kasım Cumartesi günü başlayacak ayrıca 6 hafta sürecek sertifika programı hakkında detaylı bilgiye ayrıca başvuru formuna socarenergyschool web adresinden ulaşılabilir.

Sertifika programı uzman isimleri buluşturuyor

SOCAR Energy School’da dersleri; Sabancı Üniversitesi, SOCAR Türkiye, üniversiteler, çeşitli enerji kuruluşlarından uzmanlar ayrıca dünyaca ünlü eğitimciler verecek. Enerji jeopolitiği uzmanı Giacomo Luciani, Cattolica del Sacro Cuore ayrıca Johns Hopkins Üniversitesi’nde enerji, iklim ayrıca çevre politikaları dersleri veren Simone Tagliapietra, ABD’nin eski Azerbaycan Büyükelçisi ayrıca Global Energy’nin kurucusu Richard Morningstar, Oxford Institute for Energy Studies Profesörü Vitaly Yermakov SOCAR Energy School’da ders verecek isimlerden bazıları. Programa ve Azerbaycan’dan birçok üst düzey yöneticinin katılımı da planlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu