tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sivas Çayboyu Bağlantı Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Alibaba Mahallesi Âşık Veysel Bulvarı ile Şeyh Şamil Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı’nı birbirine bağlayacak olan ‘Çayboyu Köprüsü ayrıca …

Sivas Çayboyu Bağlantı Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor
17.11.2022 00:02
0
A+
A-

Alibaba Mahallesi Âşık Veysel Bulvarı ile Şeyh Şamil Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı’nı birbirine bağlayacak olan ‘Çayboyu Köprüsü ayrıca Bağlantı Yolu’ndaki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Sivas Belediyesi tarafınca şehir içi ulaşımı rahatlatmak adına hayata geçirilen proje kapsamında, yol güzergâhında yer alan istinat duvarları tamamlandı. Altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan projeyi yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “İnşallah en kısa zamanda şehrin iki bölgesini birbirine bağlayarak önemli bir trafik sorununu çözmüş olacağız.” dedi.

Projede gelinen son durumu değerlendiren Bilgin; “Şehrimizin önemli ulaşım projelerinden biri olan Çayboyu Bağlantı Yolunda incelemelerde bulunuyoruz. Şeyh Şamil Mahallesini, Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinden Alibaba’daki Âşık Veysel Bulvarı’na bağlayacak olan projemizdeki çalışmalar hızla devam ediyor. Şu anda köprü inşaatının üzerinde bulunuyoruz. Arka kısımda görünen yol inşaatı da bittiği vakit inşallah en kısa zamanda şehrin iki bölgesini birbirine bağlayarak önemli bir trafik sorunu çözmüş olacağız.” diye konuştu.

Şehrin doğusuna uzanan alternatif bir güzergâh oluşturduklarını dile getiren Bilgin; “Malumunuz şu anda şehir merkezini Organize Sanayi Bölgesi ayrıca Şeyh Şamil Mahallesi’ne bağlayan tek bir arter var. Geçen yıl hizmete sunduğumuz İstiklal Alt Geçidinin olduğu bölge… Doğal olarak o bölgede de bir yoğunluk var. İnşallah bu projemiz tamamlandığı vakit Erzincan Yolu, Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinden Âşık Veysel Bulvarı’na yani Alibaba Mahallesine ulaşacak. Nihayetinde Fatih Mahallesi’ne, Esentepe’ye ayrıca Diriliş Mahallesi’ne bağlanacak bir aksın ilk etabını inşallah en kısa zamanda tamamlamış olacağız. Her proje önemlidir ama yeni bulvarlar, yeni arterler, yeni ulaşım aksları oluşturmak uzun vadede şehre ayrıca bulundukları bölgeye artı bir değer katar. Bu anlayışla şehrin farklı bölgelerindeki yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Bir tanesi burada, ikincisi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, inşallah önümüzdeki hafta hizmet açacağız. Yine üçüncüsü Lokman Hekim Caddesi, Kardeşler Mahallesi Eğri Köprü’nün yanından ilk etapta Numune Hastanesi’ne ayrıca bilahare Kılavuz Kavşağına bağlamış olacağız. Yine devam eden önemli bir projemiz Erzincan Yolunu Stadyumun yanından ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarına bağlamak ayrıca nihayetinde bu yolla buluşacak bağlantı yolunu da inşallah en kısa zamanda hizmete açacağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu