tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Şişecam Türk Kompozit Fuarı’na Katılacak

Türkiye’nin ilk ayrıca en büyük kapasiteli cam elyaf üreticisi olan Şişecam, kompozit sanayinin temel girdilerinden olan cam elyaf alanında, Türk …

Şişecam Türk Kompozit Fuarı’na Katılacak
04.10.2022 01:51
0
A+
A-

Türkiye’nin ilk ayrıca en büyük kapasiteli cam elyaf üreticisi olan Şişecam, kompozit sanayinin temel girdilerinden olan cam elyaf alanında, Türk kompozit sektörünün yüksek nitelikli ürün ihtiyacına cevap vermeye ayrıca en üstün kalitede ürünler sunmaya devam ediyor. Şişecam, 06-08 Ekim 2022 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türk Kompozit Fuarı 2022’de kompozit alanında en üstün kalitedeki ürünleriyle yerini alacak.

Yatırım stratejisini sürdürülebilir değer yaratan büyüme üzerine odaklayan Şişecam, 06-08 Ekim 2022 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türk Kompozit Fuarı’na katılacak. Kimyasallar, laboratuvar ayrıca teknoloji alanında faaliyet gösteren sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarda Şişecam, Türk kompozit sektörünün yüksek nitelikli ürün ihtiyacına yönelik öne çıkan ürünleriyle yerini alacak.

Cam elyaf alanındaki 45 yıllık tecrübesiyle sektöre girdi sağlayan ayrıca çözüm ortaklığı sunan Şişecam, rüzgâr enerjisi, elektronik, otomotiv, inşaat, boru ayrıca altyapı, denizcilik, savunma sanayi ayrıca mühendislik plastiklerine yönelik keçe, çok uçlu fitil, tek uçlu fitil ayrıca kırpma tipi cam elyafı ürün gamı ile ilgili girdi sağladığı tüm sektörler için fuarda ziyaretçilere bilgilendirme verecek.

Şişecam Hakkında

1935 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda Türk cam sektörünü kurmak amacıyla temelleri atılan Şişecam, cam ayrıca kimyasallar alanında güçlü bir küresel oyuncudur. Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek küresel şirket olan Şişecam, cam ev eşyası alanında en büyük iki, cam ambalaj ayrıca düzcam alanlarında ise en büyük beş global üretici arasında yer almaktadır. Şişecam, dünyanın en büyük üç soda külü üreticisi arasında olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir.

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj, kimyasallar, otomotiv, cam elyaf, maden, enerji ve geri dönüşüm iş kollarında öncü bir rol üstlenen Şişecam, üretim faaliyetlerini Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır, Hindistan ayrıca ABD’de yürütmektedir.

Yetkin insan kaynağı ayrıca akıllı teknolojilerle ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük 3 üreticisinden biri olma hedefine güçlü adımlarla ilerleyen Şişecam, yarının ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak dijital altyapısını ayrıca kültürünü dönüştürmeye kesintisiz devam etmektedir. 86 yıllık deneyim, 24 bin çalışan,dört kıtada14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ayrıca 150 ülkeyi aşan satış ağına sahip Şişecam, “Küresel Mükemmellik” stratejisi doğrultusunda ayrıca tüm ekosisteminin gelişimini destekleyen kapsayıcı bir yaklaşım ile büyüme yolculuğunu sürdürmektedir. Şişecam, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile uyumlu ayrıca entegre olarak hayata geçirdiği CareforNext stratejisi ile gezegeni korumak, toplumu güçlendirmek ayrıca yaşamı dönüştürmek için sorumluluk almakta, tüm deneyim ayrıca yetkinliklerini her alanda sürdürülebilir gelişim için kullanmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu