tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sinema Tırı 5 günde 6 ilçe gezdi

Üç seansta iki farklı film gösteriliyor Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafınca düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali için …

Sinema Tırı 5 günde 6 ilçe gezdi
23.09.2022 17:21
0
A+
A-

Üç seansta iki farklı film gösteriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafınca düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali için geri sayım sürerken Antalya’nın dört bir yanında sinema heyecanı yaşanıyor. 19 Eylül’de yola çıkan sinema tırı ilçe ilçe geziyor. Sinema Tırı İbradı, Alanya Mahmutlar ayrıca Kepez’de sinemaseverlerle buluştu.

Bu yıl 1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesine yola çıkan Altın Portakal Sinema Tırı, ilçe ilçe geziyor. Gazipaşa, Gündoğmuş ayrıca Akseki’nin ardından İbradı, Alanya Mahmutlar ayrıca Kepez’de duraklayan sinema tırı Aslan Hür kuş Kayıp Elmas filmi ile Aykut Enişte 2 filmini her yaştan sinemasever ile buluşturuyor.

ALANYA’DA İLK DURAK MAHMUTLAR

Alanya’da iki farklı günde sinemaseverlerle buluşan olan Gezen Sinema’nın Alanya’daki ilk durağı Mahmutlar oldu. 22 Eylül Perşembe günü saat 16.00, 18.00 ayrıca 20.00’de Mahmutlar Cumartesi Pazarı’nda çocuklara ayrıca büyüklere yönelik iki sinema filminin gösterimi yapıldı. İki seans gösterilen Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmine çocuklar büyük ilgi gösterdi. Anneleriyle sinemaya gelen çocuklar macera dolu öyküsüyle filmi büyük bir heyecanla seyretti. Adeta bir sinema salonu gibi döşenen kapalı sinema tırı saat 20.00 de ise Aykut Enişte 2 filmi ile yetişkinleri ağırladı. Gezen Sinema 25 Eylül Pazar günü aynı saatlerde Alanya İskele Şelale önünde gösterim yapacak.

İBRADI AYRICA KEPEZLİLERLE BULUŞTU

“Aslan Hür kuş Kayıp Elmas ” ayrıca “Aykut Enişte 2” filmleri İbradılılarla da buluştu. 3 seans olarak izleyiciye sunulan filmler İbradı’da yoğun ilgi görerek heyecanla izlendi. Sinema Tırı merkezde ise Kepez’de gösterim yaptı. Gülveren İlköğretim Okulu bahçesinde Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmi, açık havada Kepezli çocuklar ile buluştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu