tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sincanlı Hanımlar Mandala İle Stres Atıyor

Sincan Hanım Konakları, bu yaz hanımları mandala sanatı ile buluşturuyor. Hem sosyal hem kültürel faaliyetleriyle Sincanlı hanımların gözdesi …

Sincanlı Hanımlar Mandala İle Stres Atıyor
13.08.2022 12:36
0
A+
A-

Sincan Hanım Konakları, bu yaz hanımları mandala sanatı ile buluşturuyor. Hem sosyal hem kültürel faaliyetleriyle Sincanlı hanımların gözdesi olan Hanım Konakları’nda birbirinden eğitici ayrıca keyifli atölyeler kadınları bekliyor.

Her hafta çeşitli atölyeler ayrıca etkinliklerle sanattan spora, eğitimden kültüre her alanda kadınlar için hizmet veren Sincan Hanım Konakları yaz aylarında da yoğun bir programla faaliyetlerine devam ediyor.

Sanatın iyileştirici gücü ile hem hayal dünyasını canlandıran hem de renk ayrıca desenlerle stresten uzaklaştıran mandala atölyesi Sincanlı hanımlardan büyük rağbet görüyor.

HEM RAHATLATIYOR HEM KONSANTRASYONU ARTIRIYOR

Daire veya merkez anlamına gelen mandala çalışmasında hanımlar, çizdikleri motifleri diledikleri renklere boyayarak birçok sanat eserini ortaya çıkartabiliyor. Atölyeye katılan hanımlar mandalanın rahatlatıcı etkisi kadar konsatrasyonu ayrıca yaratıcılığı güçlendiren faydasını gördüklerini de ifade ediyor.

Açıldığı günden itibaren kadınların yoğun ilgiyle takip ettiği faaliyetler, Selçuklu Hanımlar Konağı, Yenikent İlksan TOKİ Hanımlar Konağı, Evliya Çelebi Hanımlar Konağı, Zübeyde Hanım Hanımlar Konağı ayrıca Temelli Hanımlar Konağı olmak üzere 5 konakta devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu