tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi’nde Yaz Dönemi Dolu Dolu Geçiyor

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi’ne yaz döneminde de yoğun ilgi var. Çocuk gelişimini destekleyici eğitimlerin ayrıca faaliyetlerin yer aldığı …

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi’nde Yaz Dönemi Dolu Dolu Geçiyor
27.07.2022 16:06
0
A+
A-

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi’ne yaz döneminde de yoğun ilgi var. Çocuk gelişimini destekleyici eğitimlerin ayrıca faaliyetlerin yer aldığı Bebek Kütüphanesi’nde çocuklar ayrıca anneler için dolu dolu bir program uygulanıyor. Kur’an-ı Kerim ayrıca Peygamber Efendimiz’in hayatını anlatan derslerle değerler eğitimine katkı sağlanıyor.

Açtığı kütüphanelerle Sincan’ı adeta bir kütüphaneler kenti haline getiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Bebek Kütüphanesi ile de özellikle 0-3 yaş döneminin kitapla tanışmasını sağladı. Sincan Belediyesi olarak çocukların kitapların büyülü dünyası ile daha ilk yaştan itibaren tanışması; okuyan, araştıran, kültürlü bir neslin yetişmesi hedefiyle bir dizi etkinlikler düzenlenen Bebek Kütüphanesi’nde yaz dönemi yoğun bir şekilde geçiyor.

Bebekler ayrıca ailelerinin eğitici-öğretici etkinliklerle vakit geçirme fırsatı yakaladığı Bebek Kütüphanesi’nde 0-3 yaş için yapılan Bebek Atölyesi yoğun ilgi görüyor. Anne ayrıca bebeklerin birlikte danslar ayrıca geliştirici etkinlikler yaptığı atölyelerin yanında “Değerlerimle Büyüyorum” başlığı altında her hafta bir değer öğretiliyor çocuklara.

4-5 YAŞ GRUBU İÇİN KUR’AN-I KERİM DERSLERİ

Ailelerden gelen talep üzerine 4-5 yaş için açılan manevi eğitim sınıflarında değerler eğitimi ayrıca sevgi dersi veriliyor.

Çocuklar hem Peygamber Efendimizin hayatını öğreniyor hem de Kur’an eğitimi alıyor. Ve çocuklar burada yaş gelişimine uygun şekilde namaz kılmayı ayrıca dua etmeyi de öğreniyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu