tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan 15 Temmuz’da Anlamlı Mesaj

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde kahraman şehitlerimiz Ankara Kızılay’da düzenlenen özel bir programla anıldı. Sincan Belediye …

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan 15 Temmuz’da Anlamlı Mesaj
20.07.2022 10:06
0
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde kahraman şehitlerimiz Ankara Kızılay’da düzenlenen özel bir programla anıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kızılay Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye seslendiği konuşmasında; “6 değil 600 yıl olsa bu ruh asla ve asla yere düşmeyecek. Bu ruh yeri gelince Antep’te şehit Kâmil oldu, bu ruh Kahramanmaraş’ta Sütçü İmam oldu, İzmir’de Hasan Tahsin oldu, 15 Temmuz’da Ömer Halisdemir oldu” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kızılay meydanında etkinlik düzenlendi. 15 Temmuz ruhunun yeniden yaşandığı kent meydanında Ankaralılar ve çok sayıda siyasi isim anma etkinliğinde bir araya gelirken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan anlamlı mesajlar verdi.

BU RUH İLELEBET SÜRECEK

Başkan Murat Ercan, “15 Temmuz, bir ruh. Ve bu ruh, ilelebet sürecek. Türk Milletinin yenilmez ruhunu temsil eden bu ruh, inşallah büyük Türkiye yolunda bize ne kadar tuzak kurmaya kalkarlarsa kalksınlar, ne kadar kumpas kurmaya kalkarlarsa kalksınlar, Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğiz.

Bu meydan, sembol meydanlardan bir tanesi. Ankaralı o gün bu meydanda, Külliye ‘de Genelkurmay’ da şehrin kritik her yerinde adeta vatanı, bayrağı, imanı için çıplak elleriyle o hainlerin tanklarına, uçaklarına karşı koymak için geldi. 15 Temmuz, bir ruh.
6 değil 600 yıl olsa bu ruh asla ve asla yere düşmeyecek. Bu ruh Alparslan’ dan beri kimi vakit İzmir’de Hasan Tahsin oldu, Maraş’ta Sütçü İmam oldu. O gece, 15 Temmuz gecesi, Ömer Halisdemir oldu. Selam o şehitlere, selam olsun gazilerimize. Ve bu ruh, ilelebet sürecek.

SİNCAN’A 9 KİŞİ EKSİK DÖNDÜK

Sincan Lale Meydanı o gün içtima alanı gibiydi. Hepimiz Lale Meydanında toplandık. Ve o gün araçla, otobüsle, bisikletle, yürüyerek gelenler vardı; buraya, Kızılay’a, Külliye’ye, Genelkurmay’a. Geri dönüşte 9 kişi eksik döndük Sincan’a. O 9 kişi bizim gözümüzün nuru, sancağımız, onurumuz, şerefimiz oldular. Mekanları ali olsun, şehitlerimiz…

BAŞARAMAYACAKLAR!

Biliyorsunuz bunlar MiT Kumpasıyla başladılar, olmadı! Gezi kalkışmasını yaptılar, olmadı! 17-25 Aralık’ı yaptılar yine olmadı. Askeriyenin, emniyetin içine sızmış o mankurtlar eliyle, bu milletin helikopteriyle, uçağıyla, tankıyla bu millete ateş açtı bu hainler. Ama yine başaramadılar. Başaramayacaklar! Bu ülkenin yürüyüşünü durduramayacaksınız, bu bayrağı indiremeyeceksiniz, bu ezanı dindiremeyeceksiniz! Sizin kalleşliğinize rağmen bu yürüyüş devam edecek!” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu