tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,7956
ALTIN
2.497,71
BIST
9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Şeyh Şamil ve Fatih Kültür Merkezleri Tamamlanma Aşamasına Geldi

Sivas Belediyesi, her yaştan insanın sosyal hayata daha etkin katılımını sağlamak ayrıca meslek edinmelerine yardımcı olarak istihdamı artırmak …

Şeyh Şamil ve Fatih Kültür Merkezleri Tamamlanma Aşamasına Geldi
15.11.2022 00:22
0
A+
A-

Sivas Belediyesi, her yaştan insanın sosyal hayata daha etkin katılımını sağlamak ayrıca meslek edinmelerine yardımcı olarak istihdamı artırmak adına bünyesindeki eğitim, kültür ayrıca yaşam merkezlerine yenilerini kazandırıyor.

Geçtiğimiz yıl eş zamanlı olarak yapımına başlanan Fatih Mahallesi ayrıca Şeyh Şamil Mahallesi Kültür Merkezleri büyük oranda tamamlandı. Her iki mahalleye de birebir uygulanan konsept proje, yaklaşık 6 bin metrekare kapalı alana sahip.

Kültür merkezleri içerisinde 5 adet derslik, 6 adet atölye, eğitim salonu, kitap cafe, kütüphane, öğretmen odası, bay-bayan fitness salonları, masa tenisi alanı, çocuklar için spor kulübü, oyun odaları, çocuk uyku odası, kafeterya ayrıca diğer idari birimler yer alıyor. Ve projelerde 20 araçlık otopark bulunuyor.

Sivas’ın farklı bölgelerinde devam eden her iki kültür merkezi projesini inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat çalışmalarında gelinen son durumu değerlendirdi.

Bilgin; “Şehrimize değer katacak, hemşerilerimizin talep ayrıca beklentilerine cevap verecek projeleri bir bir hayata geçiyoruz. Şeyh Şamil Mahallesi’nde şehrin doğu kısmına, bu bölgeye hizmet edecek gençlik ayrıca kültür merkezindeki inşaatımızı yerinde inceledik. İnşallah çok kısa bir zamanda tamamlandığında derslikleriyle, çevre düzenlemesiyle, peyzajıyla, içerisine kazandırdığımız atölyelerle birlikte gençlerimizi hayata hazırlayacak. Gençlerimizin beklentilerine göre hizmet edecek muhteşem bir gençlik ayrıca kültür merkezini şehrimize kazandırmış olacağız. Yine aynı şekilde Fatih Mahallesi’nde de bu projenin aynısından o bölgeye hizmet edecek bir gençlik ayrıca kültür merkezini inşa ediyoruz. İkisini de eş zamanlı olarak inşallah hizmete açacağız. Önümüzdeki süreçte yine Tuzlugöl ayrıca Alibaba Mahallesi’nde de aynı projeyi hayata geçirdiğimiz takdirde şehrimizin uzun yıllar bu alandaki ihtiyacını karşılamış olacağız. Biz kendi adımıza konuşacak eserler inşa edeceğiz dedik. Az laf, çok iş anlayışıyla birlikte hizmete devam ediyoruz. Tamamlandığında başta gençler ayrıca hanım kardeşlerimiz olmak üzere bölge halkı ayrıca şehrimiz muhteşem tesisler kazanmış olacak. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet