tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sendeo, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi kargo taşıma sponsoru oldu

Dağıtım ayrıca teslimat sektörünün yenilikçi markası Sendeo, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi kargo taşıma sponsoru oldu. Sarı lacivertli kulüp …

Sendeo, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi kargo taşıma sponsoru oldu
03.08.2022 15:51
0
A+
A-

Dağıtım ayrıca teslimat sektörünün yenilikçi markası Sendeo, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi kargo taşıma sponsoru oldu. Sarı lacivertli kulüp ile gerçekleşen anlaşma çerçevesinde Sendeo, Kulübün Türkiye genelindeki kargo dağıtım ayrıca teslimat organizasyonunun tamamını üstlendi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza törenine, Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan ayrıca Sendeo Ticari Faaliyetler Direktörü Esin Çınar katıldı.

Eylül 2021’de faaliyetlerine başlayan ayrıca altı ay gibi kısa bir sürede operasyonunu 81 ile taşıyan Sendeo, sürdürülebilir büyümesini spora sunduğu destekle devam ettiriyor.

Sektöre yeni bir soluk getirmek için çıktıkları yolda bir yıl gibi kısa bir sürede çok yol kat ettiklerini belirten Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Faaliyete başladığımız ilk günden itibaren müşteri memnuniyetinde liderlik hedefimizle gönderileri müşterilerimize güvenle, mutlulukla istedikleri gibi ulaştırmayı görev edindik.

Henüz bir yılımızı bile doldurmadan operasyonumuzu 81 ile taşıdık. İnsan kaynağı, operasyonel ayrıca teknolojik yatırımlarımızla, sektördeki farklılaşma noktamız olan ‘kaliteli hizmet’i sağlamak için çalışıyoruz. Şimdi de Türk futbolunun ayrıca sporunun güzide camialarından olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ulaşacağı yeni başarılara taşıyacak olmanın, güvenle ayrıca mutlulukla yol almalarına eşlik etmenin ayrıca bu yolculuğa ortak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Sporun, sosyal yaşamda insanları bir araya getiren ayrıca ortak bir paydada buluşturan önemli güçlerden biri olduğunu söyleyen Şahin, “Hem bedensel, hem zihinsel, hem de sosyal olarak sağlıklı bir toplum için sporun öneminin bilincindeyiz. Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye’nin önemli spor camialarından. Her iki kuruma ayrıca markaya önemli değerler katacağına inandığım bu iş birliğinin uzun soluklu ayrıca başarılı olmasını diliyorum” İfadelerini kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan ise, “Sendeo, dinamik ayrıca yenilikçi bakış açısı ile kulübümüzün resmi kargo taşıma sponsoru oldu. Dağıtım ayrıca teslimat sektörünün genç, dinamik ayrıca yeni markası Sendeo’ya başarılar diliyorum. Taraftarlarımızın da Sendeo’yu çok kısa süre içerisinde daha yakından tanıyacağına inanıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak 24 saat canlı yaşayan operasyonlarımız var. Bizler için Sendeo’nun dinamik ayrıca yenilikçi bakış açısı bu yüzden çok kıymetli. Taraftarlarımızın da bunu anlayacağı, Sendeo’nun yapısını yakından hissedeceği yer Fenerium olacak. Sipariş edilen ürünler Sendeo’nun hızıyla ayrıca güvencesiyle taraftarlarımıza ulaşacak. Sarı lacivert renkleri sizlere Sendeo taşıyacak. 2022-2023 sezonu boyunca kulübümüzün resmî kargo taşıma sponsoru olan Sendeo ailesine teşekkür ediyor, iş birliğimizin uzun yıllar, güçlenerek devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu