tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Selçuklu’da Ekipler Kar Mesaisinde

Selçuklu Belediyesi ekipleri kar yağışı ile birlikte ilçe merkezi ayrıca dış mahallelerde yol açma ayrıca tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Selçuklu’da Ekipler Kar Mesaisinde
07.02.2023 00:32
0
A+
A-

Selçuklu Belediyesi ekipleri kar yağışı ile birlikte ilçe merkezi ayrıca dış mahallelerde yol açma ayrıca tuzlama çalışması gerçekleştirdi.  

·Konya’da yaşanan kar bereketi sonrası başta Sille, Sille Baraj Park ayrıca Tropikal Kelebek Bahçesi’nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Konya’da uzun süredir beklenen kar hasreti gece saatlerinde başlayan ayrıca gün boyunca da yer yer devam eden kar yağışı ile sona erdi. Yağış sonrası şehir beyaza bürünürken Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı “Acil Müdahale Ekipleri” de kar ayrıca buzlanmaya karşı, kar küreme, tuzlama ayrıca solüsyon çalışması yaparak vatandaşların olumsuz şartlardan etkilenmemesi için çaba harcadı. İlçe merkezinde ana arterler,  hastaneler, otobüs durakları, kamu tesisleri gibi yoğun kullanılan bölgelerin yanı sıra taşra mahallelerin bağlantı yollarını da temizledi.

Selçuklu’da ekipler görev başında

Selçuklu Belediyesi Fen İşleri ekipleri 11 adet kar kürüme ayrıca tuz aracı , 7 adet greyder,  7 adet loder, 8 adet beko loder,   2 adet mini loder 1 adet dozer,  16 adet kamyon ,2 adet lobet, 3 adet solüsyon aracı, 2 adet ekskavatör, 2 adet servıs aracı, 1 adet kar rotatifi ile kış boyunca ihtiyaç dahilinde 7/24 görev yapmaya devam edecek. Ve Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de 1 adet kar kürüme tuz aracı, 1 adet loder ,7 adet beko loder , 4 adet mini loder’in yanı sıra personeliyle de çalışmalara destek verecek.

Öte yandan Konya’da özlemle beklenen kar yağışı sonrası Selçuklu’nun farklı noktalarında kartpostallık kareler ortaya çıktı. Sille, Sille Baraj Park ayrıca Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde oluşan büyüleyici güzellik ayrıca doyumsuz manzara drone ile fotoğraflandı.      

Başkan Pekyatırmacı,“ Rabbim yağışlarımızı eksik etmesin”

Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Konya’nın da uzun süredir yağmur ayrıca kar yağışını hasretle beklediğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Hamdolsun yeni hafta itibariyle yağışlı havanın etkisine girdik. Konya olarak da yağmur ayrıca sonrasında başlayan kar yağışının sevincini ayrıca bereketini yaşıyoruz. İnşallah bu rahmet ayrıca bereket iklimini şubat ayında da yaşamayı diliyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak kış öncesinde her türlü tedbirimizi aldık ayrıca bu doğrultuda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Rabbim yağışımızı eksik etmesin biz gerekirse 7/24 çalışır temizliğimizi yaparız. Bu vesile ile yola çıkan tüm sürücülerimize de kar lastiği takmaları, araçlarında takoz, zincir ve çekme halatı bulundurmaları ayrıca dikkatli araç kullanmaları konusunda  da uyarılarda bulunmak istiyorum” dedi.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex