tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Devam Ediyor

BAŞKAN ALTAY AYRICA PEKYATIRMACI SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Devam Ediyor
11.02.2023 00:10
0
A+
A-

BAŞKAN ALTAY AYRICA PEKYATIRMACI SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ayrıca Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Zafer Sanayi Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Zafer Sanayi oldu. Başkan Pekyatırmacı Zafer Sanayi Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla görüşerek onlardan gelen istek ayrıca önerileri dinledi. 

Cuma Buluşması’nda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, belediye başkan yardımcıları ayrıca meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.  

Başkan Altay,“Şehrimizin yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz”

Cuma günlerinin birlik, beraberlik ayrıca dayanışma için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu gün vesilesi ile şehrimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem hizmetlerimizin ortaya çıkardığı sonuçları hem de ihtiyaçları bölge sakinleriyle istişare ediyoruz. Bu haftada Zafer Sanayisinde Cumalarını tebrik ettiğimiz hemşehrilerimizin Cuma sevincine ortak olduk. İnşallah bu birlik ayrıca beraberlik ruhuna uygun olarak  “Konya Modeli” belediyecilik anlayışı ile şehrimizin ayrıca insanımızın yaşam kalitesine katkı sunmaya  devam edeceğiz” dedi.

Başkan Pekyatırmacı,“Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışıyoruz”

Cuma Buluşmalarının vatandaşlarla istişarelerde bulunmak için güzel fırsatlardan olduğunu belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da, “Birlik ayrıca beraberlik ruhuna uygun olarak her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya geliyor öneri, istek ayrıca talepleri yerinde dinliyoruz. Bu buluşmalar  ortak aklın ayrıca istişare kültürünün yaşatılmasına katkı sağlarken, hemşerilerimizle olan bağlarımızın daha da güçlenmesine de vesile oluyor. Tek amacımız Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda Konya’mıza güzel hizmetler kazandırarak şehrin marka değerini daha da yükseltmek. Bu doğrultuda destek ayrıca dualarıyla her vakit yanımızda olan tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu