tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Selçuklu Belediye Başkan Ahmet Pekyatırmacı: Gazeteciler Toplumun Vazgeçilmezidir

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Selçuklu Belediye Başkan Ahmet Pekyatırmacı: Gazeteciler Toplumun Vazgeçilmezidir
17.01.2023 00:44
0
A+
A-

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mesajında; “Basın, düşünce, anlatım ayrıca haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olarak demokrasinin temel taşlarından bir tanesini oluşturmaktadır.  Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir misyonu üstlenmektedir. Bilgilendirme ayrıca habere ulaşmanın kolaylaştığı günümüz dünyasında yazılı ayrıca görsel medyanın yanı sıra internet ayrıca sosyal basın mecraları hızlı gelişim göstermektedir.

Demokrasi kültürümüzün önemli bir parçası medyamızın medya meslek ilkeleri çerçevesinde doğru ayrıca güvenilir yayın politikası ile kamuoyunu bilgilendirmesi büyük önem arz ediyor. Ve medyanın sürdürdüğü yayın politikasının ülkemizin birlik ayrıca beraberliğine katkı sağlaması, kişi hak ayrıca özgürlüklerine saygı göstermesi, eleştirilerinde yapıcı bir tutum sergilemesi de aynı derecede önem arz ediyor.  Medya Ahlak Kuralları özellikle halkın doğru haber alması üzerinde durmakta ayrıca gazeteciliğin halkın yararına hizmet etmesini öngörmektedir. Bu bağlamda Konya basını etik kurallara uygun yayınlarıyla örnek olmaya devam ediyor. Medya aynı zamanda belediye hizmetlerinin kamuoyu ile paylaşılmasında önemli bir işlev görüyor. Biz basını “ortak akıl” ile yönetim tarzımızın bir parçası olarak görüyoruz. Bu konuda yapıcı eleştirileri dikkate alıyoruz.

Kamuoyunun ülke ayrıca dünya gündeminde yaşanan tüm gelişmelerden anında haberdar olması amacıyla gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan tüm medya mensuplarımızın ortaya koydukları gayret ayrıca özverili çalışmaları takdirle karşılıyorum.  Bu duygu ayrıca düşüncelerle tarafsız ayrıca ilkeli gazetecilik görevini yürüten başta yerelde çalışan gazeteler olmak üzere tüm gazetecilerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu