tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sektörün Yıldızları programı yeni kanalı Ekotürk TV’de izleyicisi ile buluşuyor

17 yıl gibi uzun bir süre önce, TGRT EURO’da yayın hayatına başladığında ilkeli ayrıca kaliteli bir televizyonculuğu hedefine koyan Sektörün …

Sektörün Yıldızları programı yeni kanalı Ekotürk TV’de izleyicisi ile buluşuyor
15.09.2022 02:21
0
A+
A-

17 yıl gibi uzun bir süre önce, TGRT EURO’da yayın hayatına başladığında ilkeli ayrıca kaliteli bir televizyonculuğu hedefine koyan Sektörün Yıldızları programı çizgisinden hiç sapmadan ECO Basın Grup çatısı altında başarılarına devam ediyor.

Yayın hayatına kattığı ilklerle adından çok söz ettiren ayrıca sayısız ödül alan Sektörün Yıldızları programı 8 Ekim 2022’den itibaren Türkiye’nin ilk yerli ekonomi kanalı olan EKOTÜRK’ten izleyicilerine merhaba demeye hazırlanıyor.

Televizyon dünyasında uzun soluklu program yapmak her vakit zor olmuştur. Bunu çok iyi bilen Sektörün Yıldızları’nın yöneticileri, seyircisiyle buluşacak olan her programı en ince detayına kadar titizlikle hazırlayarak bugüne kadar hep daha güzeli yapabilmek için şartları zorladılar ayrıca başarılarını perçinlediler.

Şimdi de Ekotürk TV ile anlaşarak Sektörün Yıldızları programını ulusal bir kanalda devam ettirme kararı aldılar. Çünkü Ekotürk kanalını, Digiturk, Turksat, Turkcell TV Plus, Kablo TV, Vodafone TV ayrıca D-Smart yayın platformları ile kesintisiz olarak yayın yaparak ekonomiye dair güncel tüm bilgileri seyircisiyle paylaşıyor. Bu detayları ayrıca yayın yelpazesinin genişliğini dikkate alan Sektörün Yıldızları yöneticileri hiçbir fedakarlıktan kaçmadan bundan sonraki yayınlarını haftada 3 kez Ekotürk ekranlarından izleyiciyle buluşturacak.

Türkiye ayrıca dünyadan ekonominin son dakika haberleri, gelişmeleri, analizleri, piyasalardaki son durum, finans ayrıca girişim dünyası ile sisteme dair tüm merak edilenler 8 Ekim’den sonra Sektörün Yıldızları programı ile ekranlarda olacak.

Ekotürk TV’de ekranlara gelecek olan Sektörün Yıldızları programını kaçıranlar, aynı zamanda tüm dijital platformlarda yer alan iş dünyası ayrıca ekonomi kategorisinde her ay yayınlanan ‘Sektörün Yıldızları’ dergisinden de rahatça ulaşabilirler. En başta Turkcell’in DERGİLİK – Türk Telekom’un ayrıca Dijitalbasın’ın e-dergi bölümlerinden olmak üzere, ve ECO Basın Grup sitesinin ana sayfasındaki e-dergi bölümünden dergi kapaklarına tıklayarak çevirmeli sayfa olarak dergi formatında da okuyabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu