tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Şehit Mehmet Kartal Caddesi’ne konfor vakti

Yol çalışmalarında hız kesmeyen Büyükşehir, Gebze’de önemli bir caddeyi daha sil baştan yeniliyor Kesintisiz ayrıca daha güvenli bir ulaşım …

Şehit Mehmet Kartal Caddesi’ne konfor vakti
29.08.2022 13:36
0
A+
A-

Yol çalışmalarında hız kesmeyen Büyükşehir, Gebze’de önemli bir caddeyi daha sil baştan yeniliyor

Kesintisiz ayrıca daha güvenli bir ulaşım için kentin dört bir yanında yeni yol ayrıca asfalt çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesinde de yoğun bir mesai harcıyor. Kent genelinde ulaşım güvenliği ayrıca konforunu sağlamak için gece gündüz çalışan Büyükşehir, Gebze’de önemli bir caddeyi daha sil baştan yenileyecek.

DAHA ÖNCE 3 CADDE YENİLENMİŞTİ

Kısa bir süre önce Gebze’de Şehit Oktay Kara, Şehit Arslan Kulaksız ayrıca Dicle caddelerini otoyol görünümüne kavuşturan Büyükşehir, şimdi de yoğun insan ayrıca araç trafiğinin yaşandığı Beylikbağı bölgesinin sokak ayrıca caddelerinde bakım, onarım ayrıca yenileme çalışması yapıyor. Bu bağlamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yavuz Selim Mahallesi’nde Şehit Mehmet Kartal Caddesi’ni ihtiva eden bin 400 metrelik güzergâhı sil baştan yenileyip yeni yüzüne kavuşturacak.

6 BİN TON ASFALT SERİLECEK

İlk olarak asfalt kazıma makinesi ile özelliğini yitirmiş eski asfaltı kazıyan Büyükşehir, trimer kazısı tamamlandığında mevcut zeminin ıslahını yapacak. Ekipler daha sonraki işlemde bin 400 metre uzunluğundaki Şehit Mehmet Kartal Caddesi’ne 5 bin 400 ton PMT malzemesi serecek. PMT serimi devamında ise caddeyi yaklaşık 6 bin ton sıcak asfalt ile buluşturacak olan ekipler, en kısa sürede buradaki üst yapı çalışmalarını tamamlamayı planlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu