tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Seferihisar Belediyesi’nden yalan habere suç duyurusu

Seferihisar Belediyesi, basında çıkan Doğanbey Mevkii Sakız Ağacı’nda yol çalışması için belediye ekiplerinin asırlık çam ağaçlarını kestiği …

Seferihisar Belediyesi’nden yalan habere suç duyurusu
14.10.2022 12:26
0
A+
A-

Seferihisar Belediyesi, basında çıkan Doğanbey Mevkii Sakız Ağacı’nda yol çalışması için belediye ekiplerinin asırlık çam ağaçlarını kestiği haberi ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.

13 Ekim 2022 yılında çıkan ayrıca belediye ekiplerinin 30’a yakın çam ağacını kestiğini iddia eden haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Seferihisar Belediyesi, sosyal basın hesaplarından yaptığı açıklamada; ‘’ Basında Doğanbey Mevkii Sakızağacı’nda kesilen asırlık çam ağaçları ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberlerde kullanılan fotoğraflardaki ağaçlar yolda değil şahıs mülkiyetinde kalmaktadır ayrıca ağaçlar yola terki yapılan mülkiyet sahipleri tarafınca kesilmiştir.

Ağaç kesme işleminde Seferihisar Belediyesi’nin araç gereçleri kullanılmadığı gibi belediyemiz ekipleri tarafınca yapılmamıştır.

Her daim doğaya saygılı belediyecilik anlayışımızdan vazgeçmeyeceğimizi bu vesile ile bir kez daha tekrar etmek isteriz.’’ dedi.

Başkan Yetişkin: ‘’Doğa için mücadelede halk ile omuz omuzayız’’

Olay hakkında konuşan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin; ‘’ Haberi gördüğümde belediye ekiplerimizin asla ağaçları kesmeyeceğini biliyordum. Yine de arayıp teyit ettim. Bizim için doğanın ne kadar önemli olduğunu halkımız çok iyi biliyor. Orkinos çiftliklerine, marinanın genişletilmesine, zeytinlik alanların madenlere açılmasına karşı geldiğimiz eylemlerde halk ile omuz omuza mücadele ediyoruz. Geçen seneden beri ormanlarımız yanarken, bir dal bile bizim için kıymetli iken hakkımızda çıkan ağaç katliamı yaptılar haberlerine göz yummayacağız. Bu sebeple yalan haberin çıkması ayrıca yayılmasında rolü olan kişi ayrıca kurumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu