tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sayra ve Çınar’ın ismi Urla’da yaşayacak

Urla Belediyesi vatandaş odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ederken hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 30 Ekim 2020 İzmir depreminde …

Sayra ve Çınar’ın ismi Urla’da yaşayacak
12.08.2022 16:36
0
A+
A-

Urla Belediyesi vatandaş odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ederken hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 30 Ekim 2020 İzmir depreminde hayatını kaybeden ikiz kardeşler Sayra ayrıca Çınar’ın isminin verildiği park düzenlenen törenle açıldı.

Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafınca yürütülen çalışmada ilçenin Altıntaş Mahallesi Cemre Sokak 544 Konutlar mevkiinde atıl bir durumda yer alan bölge düzenlenerek bugün vatandaşların hizmetine açıldı. Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç açılış kurdelesini Sayra ayrıca Çınar’ın annesi Tülin Batmaz, sanatçı İclal Aydın, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri ayrıca çocuklarla birlikte kesti.

DAYANÇ; “TÜM ÇOCUKLARI GÜLEN YÜZLERİYLE HATIRLAMAK İSTİYORUZ”

İlk defa hizmete açtığımız bir park için tören düzenliyoruz. Çünkü bu parkın bizim için ayrı bir önemi var diyen Dayanç; “30 Ekim İzmir depreminde hayatlarını kaybeden ikiz kardeşler Sayra ayrıca Çınar’ın isminin bu parkta yaşatılması bizler için ayrı bir gurur oldu. İkiz kardeşlerin Urla’yı çok sevdiğini öğrendik ayrıca bu parkın Urla’yı gören bir noktada olmasını istedik. Çalışma arkadaşlarım da özveriyle çalışarak güzel bir park oluşturdu ayrıca bugün itibariyle vatandaşımızın hizmetine açtık. Çocukların gülümsemesi bizler için çok önemli. Dünyadaki tüm çocukları gülen yüzleriyle hatırlamak istiyoruz. Çocuklar gülerse dünya güler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sayra ayrıca Çınar’ın annesi Tülin Batmaz ise; “Çocuklarımın isminin bir parkta ölümsüzleşmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Bu güzel parkta çocukların eğlenmesi, yüzlerindeki gülücükler bizleri her gün, her dakika daha da çok mutlu edecek. Çocuklar hep gülsün, onlar hiç ama hiç üzülmesin. Böylesi anlamlı bir açılış için Sayın Kaymakamımız Murtaza Dayanç’a ayrıca tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından Başkan v. Dayanç çocuklara hediyeler dağıttı. Parkta doyasıya eğlenen çocukların ise mutlulukları gözlerinden okundu.

PARKIN İÇERİSİNDE NELER VAR

Alan tamamen yeşillendirilerek vatandaşların huzurla zaman geçirebilecekleri bir yer oldu. Alanın içerisinde piknik masaları, gölgelikler, çocuk oyun grupları ayrıca fitnes aletleri yer alıyor. Parkta yerlerde boyanarak çocuklara ayrı bir oyun alanı oluşturuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu