tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
ALTIN
2.495,48
BIST
9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Saran Group ve Euroleague Basketball Yılın İş Birliğine İmza Attı

“Euroleague Basketball – Saran Group arasında imzalanan sözleşmeyle Turkish Airlines EuroLeague ayrıca 7DAYS EuroCup Ligleri 3 yıl boyunca …

Saran Group ve Euroleague Basketball Yılın İş Birliğine İmza Attı
26.09.2022 18:21
0
A+
A-

“Euroleague Basketball – Saran Group arasında imzalanan sözleşmeyle Turkish Airlines EuroLeague ayrıca 7DAYS EuroCup Ligleri 3 yıl boyunca; Türkiye’nin sevilen spor kanalı S Sport ayrıca Türkiye’nin ilk spor uygulaması S Sport Plus’ta!”

Spor yayıncılığının öncüsü Saran Group; Euroleague Basketball ile Turkish Airlines EuroLeague ayrıca 7DAYS EuroCup liglerinin önümüzdeki 3 sezon boyunca S Sport ayrıca S Sport Plus’ta yayınlanması için imzaları attı. Konuyla ilgili yapılan medya toplantısına Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Saran Media Group CEO’su Kenan Saran, Euroleague Basketball Başkanı Dejan Bodiroga ayrıca Euroleague Basketball CEO’su Marshall Glickman katıldı.

Geniş yayın yelpazesinde yer alan “LaLiga, Serie A, F1, NBA, UFC, NFL gibi spor içeriklerini S Sport ayrıca S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşturan Saran Group’tan spor yayıncılığını değiştirecek dev bir hamle geldi. Ağustos ayında Avrupa’nın en çok takip edilen basketbol ligi Turkish Airlines EuroLeague ayrıca 7DAYS EuroCup yayın haklarını 3 yıl boyunca satın aldığını duyuran Saran Group, bugün Euroleague Basketball ile birlikte düzenlediği imza töreniyle Avrupa’nın en büyük iki basketbol ligini S Sport, S Sport2 ayrıca S Sport Plus farkıyla sporseverlerle buluşacağını müjdeledi.

Premium Spor İçeriğimiz Euroleague Basketball ile Genişliyor!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran; “Saran Group olarak, spor yayıncılığı ayrıca yayın hakları alanında Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alıyor, dünyanın en önemli spor organizasyonlarını Türk sporseverlerle buluşturuyoruz. Bugün, Euroleague Basketball ile yapmış olduğumuz iş birliğiyle premium spor içeriği yelpazemizi genişletmekten ayrıca Avrupa’nın en üst düzey basketbol liglerini ülkemizdeki basketbol severlerle buluşturacak olmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Tüm sporseverlere her yerde ayrıca her vakit ulaşarak, en kaliteli spor içeriklerini sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Takımlarımızın Şampiyonluklarıyla Gururlandığımız Ligleri 14 Milyon Kişiye Ulaştırıyoruz!

Saran Media Group CEO’su Kenan Saran ise; “Euroleague Basketball ile yapmış olduğumuz anlaşmayla basketbol severler önümüzdeki 3 yıl boyunca, Avrupa’nın en çok takip edilen ligleri Turkish Airlines EuroLeague ayrıca 7DAYS EuroCup maçlarını S Sport ekranları ayrıca S Sport Plus uygulaması üzerinden izlemenin keyfini yaşayacak. 7DAYS EuroCup ayrıca Turkish Airlines EuroLeague’de ülkemizi temsil eden takımlarımızın başarıları ayrıca Fenerbahçe Beko ayrıca Anadolu Efes’in şampiyonluklarıyla gururlandığımız bu ligleri S Sport ayrıca S Sport Plus üzerinden Türkiye’de 14 milyon kişiye ulaştırmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Euroleague Basketbol Başkanı Dejan Bodiroga “Türkiye, ligimizin kuruluşundan bu yana büyümesinin önemli bir parçası oldu. Türkiye’yi ziyaret etmekten her vakit olduğu gibi memnuniyet duyuyorum. Türk takımları ayrıca buradaki iş ortaklarımız, Euroleague Basketbol’un bugünkü başarısına ulaşmasında önemli rol oynadı oynamaya da devam edecek. Misafirperverlikleri ayrıca destekleri için Saran Group’a teşekkür etmek istiyorum. Müsabakalarımızı milyonlarca Türk basketbol taraftarına ulaştıracak için daha iyi bir iş ortağı düşünemiyorum” dedi.

Euroleague Basketbol CEO’su Marshall Glickman,ise “Yayıncı kuruluşlarımız yaptığımız işi kuvvetlendiren ayrıca geliştiren temel taşlarımızdır. Saran Group’un vizyonu ayrıca yenilikçilik tutkusunun yeni ayrıca daha fazlaizleyiciye ulaşmamızın anahtarı olacağını düşünüyorum. Bu anlaşma, tüm Türk hayranlarımıza en yüksek kalitede prodüksiyon ayrıca yayın standardını garanti ederken, içeriğimizle daha genç yaştaki izleyicilerle etkileşimde olma çabalarımızda da önemli bir iş ortağıyla çalışma imkanı sunuyor. ” dedi.

Yeni Sezonda Avrupa’nın En’leri S Sport ayrıca S Sport Plus’ta İzlenir!

Turkish Airlines EuroLeague ayrıca 7DAYS EuroCup’ın da katılmasıyla S Sport ayrıca Sport Plus’ın zengin yayın içeriği genişlemeye devam ediyor. Futbolda Avrupa’nın en iyilerinden LaLiga, İtalyan futbol ligi Serie A, dünyanın bir numaralı motor yarışları F1, en sert karşılaşmaların kafesteki adı UFC, NBA, NFL ayrıca daha fazlasıyla sporun kalbi S Sport ayrıca S Sport Plus’ta atıyor. Futboldan, basketbola, dövüşten motor yarışlarına dopdolu bir sezona hazırlanan S Sport ayrıca S Sport Plus; Avrupa’daki gururlarımız Anadolu Efes ayrıca Fenerbahçe Beko ile Avrupa’nın en iyileri Real Madrid, Barcelona, Olimpiakos, Piraeus, Panathinakos, BC Athens olmak üzere toplam 18 takımın parkedeki mücadelesini izleyiciyle buluşturacak. S Sport’un özelinde uzman, genç dinamik basketbol spiker ayrıca yorumcu ekibiyle basketbol karşılaşmalarını izlemek artık daha keyifli. Dünyanın en iyi spor organizasyonları S Sport ekranlarında canlı yayınla, S Sport Plus’ta ise “canlı yayın, tekrar izle, çoklu ekran ayrıca geniş ekran” özellikleriyle cepte, tablette, webte ayrıca tv’de yani kullanıcı nerde isterse orada!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet