tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Samsung’un Sevilen Modeli Galaxy S20 FE Şimdi 12 Taksitle

Samsung, Galaxy S ayrıca A serilerinin seçili modellerini herkes için daha uygun fiyatlarla sunuyor. Samsung, Galaxy S serisinin en sevilen özelliklerini bir araya getiren Galaxy S20 FE ile Galaxy A serisinin uygun fiyat ayrıca üstün performans ürünlerini bu hafta sonundan itibaren 12 ay taksitle kullanıcılarına sunuyor.

Samsung’un Sevilen Modeli Galaxy S20 FE Şimdi 12 Taksitle
16.01.2023 00:46
0
A+
A-

Samsung, Galaxy S ayrıca A serilerinin seçili modellerini herkes için daha uygun fiyatlarla sunuyor. Samsung, Galaxy S serisinin en sevilen özelliklerini bir araya getiren Galaxy S20 FE ile Galaxy A serisinin uygun fiyat ayrıca üstün performans ürünlerini bu hafta sonundan itibaren 12 ay taksitle kullanıcılarına sunuyor. 

Galaxy teknolojisi ile üstün cihaz deneyimini herkes için ulaşılabilir kılan Samsung, hayatı kolaylaştıran teknolojik çözümlerini, ulaşılabilir bütçe dostu fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Galaxy S serisinin en sevilen modeli Galaxy S20 FE ayrıca A serisinin fiyat-performans ürünleri Galaxy A33 5G ayrıca A23 hafta sonundan itibaren tüm Samsung yetkili satış noktalarında 12 ay taksitle satışa sunuluyor. 

En sevilen özellikler ayrıca rekabetçi fiyat Galaxy S20 FE’de

Sahibi olduğu özellikler ayrıca rekabetçi fiyatıyla teknoloji tutkunlarından büyük ilgi gören Samsung Galaxy S20 FE ile mümkün olan en kusursuz deneyimi sunan Samsung, bu modelinde performansı üst düzeyde tutuyor.

Galaxy S deneyimini daha geniş kitlelere ulaştırmak için en sevilen özellikleri bir araya getirdiği Galaxy S20 Fan Edition (FE), üst segment modellerinde de kullandığı Snapdragon işlemcisi ile kullanıcılara güçlü bir performans sağlarken profesyonel düzeyde kamerasının sunduğu yeni ayrıca capcanlı renkler ile Galaxy S20 FE kullanıcıların ilgisini çekiyor.  

Galaxy S20 FE, güçlü Snapdragon işlemcisinin yanı sıra Süper Akıcı ekran kaydırma, yapay zekâ destekli kamera, gelişmiş çip seti, hızlı bağlantı, uzun saatler yeten pil gücü ayrıca artırılabilir depolama gibi özellikler de sunuyor. 

A Serisinin en çok tercih edilen fiyat performans ürünleri: Galaxy A33 5G ayrıca Galaxy A23 

Galaxy’nin özgün yapay zeka (AI) destekli kamerası, geniş ayrıca akıcı ekranının yanı sıra iki güne kadar devam edebilen pil ömrüyle yeni Galaxy A serisi yüksek güvenlik özelliklerini kullanıcılara sunuyor. 5nm işlemciyle güçlendirilen yeni Galaxy A serisinin kamerası hem gece hem de gündüz net görüntüler yakalamayı sağlıyor. 

5nm sekiz çekirdekli işlemciden güç alan Galaxy A33 5G çok sayıda zorlu görevi aynı anda yerine getirmek üzere tasarlandı. Galaxy A33 5G FHD+ Süper AMOLED ekran ile ışığın en parlak olduğu dış mekanlarda bile sevdiğiniz her şeyin keyfini canlı yüksek çözünürlük ayrıca gerçek hayattakine benzer renklerle yaşama imkanı sunuyor. Galaxy A33 5G’nin çok lensli kamera sistemi, fotoğrafları bir üst seviyeye taşıyor. Görüş açısını Ultra Geniş Açılı Kamera ile genişletirken, Derinlik Kamerası ile odağı istenilen şekilde ayarlarken, Makro Kamera ile ayrıntılara daha da yakınlaşmak mümkün. 

Kolay bir o kadar da eksiksiz bir mobil deneyim sunan Galaxy A23 ise Ambient Edge tasarımı ayrıca ince kavislerle kamerayla gövdeyi kesintisiz bir şekilde birleştiriyor. 50MP Ana Kamera ile hatırlamaya değer anları tüm ayrıntılarıyla ölümsüzleştiren Galaxy A23 ince ayrıca simetrik tasarımıyla siyah, beyaz ayrıca mavi renklerinde kullanıcıyla buluşuyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu