tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S22, yeni rengi Bora Purple ile karşınızda!

Mavinin huzurunu, kırmızının heyecanıyla bir araya getirerek sıcaklığı ayrıca iyimserliği çağrıştıran mor rengi, şimdi Samsung’un özel …

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S22, yeni rengi Bora Purple ile karşınızda!
24.08.2022 11:36
0
A+
A-

Mavinin huzurunu, kırmızının heyecanıyla bir araya getirerek sıcaklığı ayrıca iyimserliği çağrıştıran mor rengi, şimdi Samsung’un özel dokunuşları ile pastel ayrıca natürel tonlardaki ‘Bora Purple’ seçeneği ile buluşuyor.

Samsung’un Galaxy felsefesiyle örtüşen ayrıca geçmişten günümüze taşınan mor renk yelpazesinin yepyeni renk seçeneği Bora Purple, parlak ayrıca göz alıcı bir görünüme sahip. ‘Bora Purple’ seçeneği, kullanıcılarda neşe uyandırmayı, yaratıcılığı tetiklemeyi ayrıca farklı olanı kucaklamayı amaçlıyor.

Galaxy S22 serisinin S21 ayrıca S21+’dan yüzde 23 daha büyük sensör boyutu, Uyarlanabilir Piksel Teknolojisi ayrıca Nightography gibi devrim niteliğindeki özellikleri sayesinde akıllı telefonun kamerası çok daha fazla ışık alabiliyor, ayrıntıları aktarabiliyor ayrıca karanlık ortamlarda dahi içeriği daha çarpıcı hale getirecek biçimde yakalayabiliyor. Galaxy S22 Serisi, çektiğiniz fotoğraf ayrıca videolara, portre modu, nesneyi arka plandan ayırarak öne çıkaran Yapay Zeka destekli ‘Stereo Derinlik Haritası’ gibi özellikler sayesinde yeni bir boyut getiriyor. Galaxy akıllı telefonlarda ilk kez kullanılan 4nm işlemcisi ayrıca bugüne kadarki en gelişmiş yapay zeka ayrıca makine öğrenmesine sahip işlemci gücüyle, izleme ayrıca üretkenlik için rakipsiz bir performans sunuyor. ‘Ağ davranışı analizi’ özelliğiyle de kullanıcıların hangi uygulamayı kullandığını otomatik olarak algılayıp işlemci gücünü o uygulamada toplayarak uygulama performansını iyileştiriyor.

Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en büyük piksel sensörü olan 2,4um piksel sensöre sahip Galaxy S22 Ultra ise kamera lenslerinin daha fazla ışık ayrıca veri yakalamasını sağlayarak videolardaki ışığı ayrıca ayrıntıları en iyi seviyeye getirebiliyor. Bu sensör, kamera lenslerinin daha fazla ışık ayrıca veri yakalamasını sağlayarak videolardaki ışığı ayrıca ayrıntıları en iyi seviyeye getiriyor.

Chang: “Bora Purple’ı, bu yıl tanıtacağımız heyecan verici yeni Galaxy cihazlarında da kullanacağız”

Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü, Global Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Sonia Chang, yeni renk seçeneğiyle ilgili şunları söyledi:

“Yeni mor renk seçeneğimiz Bora Purple, pastel ayrıca doğal tonlarıyla iyimserliği ayrıca huzuru vurguluyor. Seçme özgürlüğünün verdiği güçle kullanıcıların da hayatını ikiye katlayacak. Ayrıca, Bora Purple renk seçeneğimizi katlanabilir telefon ailemizin yeni üyesi Galaxy Z Flip4’te de kullanıcılarımıza sunuyoruz.”

‘Bora Purple’ renk seçeneğiyle Samsung Galaxy S22’nin önümüzdeki günlerde Türkiye’de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu