tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Samsung’dan uygun fiyatıyla ileri teknolojileri herkese sunan yeni Galaxy A03!

Samsung, ileri teknoloji özellikleriyle mükemmel mobil deneyimi herkes için uygun fiyatla sunan Galaxy A03’ü tanıttı. 6.5” HD+ Sonsuz-V Ekrana …

Samsung’dan uygun fiyatıyla ileri teknolojileri herkese sunan yeni Galaxy A03!
08.08.2022 12:51
0
A+
A-

Samsung, ileri teknoloji özellikleriyle mükemmel mobil deneyimi herkes için uygun fiyatla sunan Galaxy A03’ü tanıttı. 6.5” HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, geniş ekranıyla videoları ayrıca canlı yayınları rahatlıkla izleyebilme ayrıca oyun oynama imkanı sunuyor. 48 MP yüksek çözünürlüklü ana kamerası ayrıca 2 MP derinlik kamerasıyla en iyi görselleri her an yakalamaya fırsat sunuyor.

En ileri teknolojileri uygun fiyatlarla sunmak üzere tasarlanan Samsung Galaxy A03, güçlü kamerası, 8 çekirdekli yeni işlemcisi ayrıca 5.000 mAh’lik batarya kapasitesiyle kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Önceki seriye kıyasla daha da büyüyen ayrıca güçlenen yeni 8 çekirdekli işlemcisi, çoklu görev özelliği ayrıca minimum gecikme süresiyle kullanıcılara hızlı ayrıca akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Geniş ekranıyla, kullanıcıların en sevdikleri videoları ayrıca canlı yayınları rahatlıkla izleyebilmesini sağlayan 6.5” HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, aynı zamanda oyun oynama deneyimini de bir üst seviyeye çıkarıyor. Modern tasarım estetiğini çapraz çizgili ışık deseni ayrıca arka kısımdaki yumuşak mat yüzey ile bir araya getiren cihaz, yumuşak hatlarıyla elde rahat bir tutuş sağlıyor ayrıca ekranda gezinmeyi kolaylaştırıyor.

48 MP’lik ana kamera ayrıca 2 MP’lik derinlik kamerası en canlı ayrıca net görseller

Galaxy A03’ün 48 MP’lik ana kamerası ile kullanıcılar, en değerli anları net ayrıca güzel fotoğraflarla ölümsüzleştirebiliyor. 2 MP Derinlik Kamerasının ‘Canlı Odak’ efektleriyle arka plan ayrıca ön plan odağı ayarlanabiliyor. İkili Arka Kamera, kusursuz selfie fotoğrafları çekmeye fırsat tanırken, günün her anı daha net detaylara ayrıca aydınlık bir görünüme sahip fotoğraflar çekmek mümkün oluyor.

Galaxy A03, ‘Doğal Bulanıklık Efekti’ ayrıca ayarlanabilir bulanıklık efektleri ile portre modunda üst seviyede odaklanma deneyimi sunuyor. 2 MP Derinlik Kamerası ayrıca, kullanıcıların çekim yapmadan önce ayrıca yaptıktan sonra alan derinliğini ayarlamasını sağlıyor. Daha profesyonel bir görsel için dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırıyor. Galaxy A03’ün 5MP’lik Ön Kamerası ayrıca ‘Canlı Odak’ efekti ise kullanıcıları daha çok öne çıkaran etkileyici selfie’ler çekmeye imkan sunuyor.

Tek bir şarj ile tüm gün ayrıca ötesinde kullanım sağlayan güçlü 5.000 mAh batarya

Galaxy A03’ün tek bir şarj ile bütün bir gün kullanım sağlayan güçlü 5.000 mAh batarya kapasitesi ise tüm gün ayrıca ötesi (iki güne kadar) dayanan pil ömrü sunuyor. 8 çekirdekli işlemci, gücünü 4GB RAM ile birleştirerek tüm görevleri hızlı ayrıca verimli bir performansla yapmaya fırsat sunuyor. Galaxy A03 ayrıca, 64GB dahili depolama alanının yanı sıra 1TB’a kadar arttırılabilir microSD kartı desteğine de sahip.

One UI Core 3.1 ile daha fazla odaklanma ayrıca kullanım kolaylığı

Galaxy A03’ün One UI Core 3.1 kullanıcı ara yüzü ise kullanıcıların önemli olan şeylere odaklanmasına yardımcı oluyor. One UI Core 3.1, donanım ayrıca yazılım birlikte çalışarak, içerik ayrıca özellikleri en basit ayrıca hızlı şekilde kullanmaya imkan sunuyor. Uygulamalar arasında kesintisiz bir şekilde geçiş yapmak ayrıca tek seferde birden çok uygulama için bilgilendirme almak kolaylaşıyor. Kullanım kolaylığı sunan ara yüz tasarımı ile tek bir ekranda çoklu görevleri kesintisiz bir şekilde yerine getirmeye imkan sağlıyor. Karanlık Mod özelliği ise gece telefonu kullanırken göz yorgunluğuna engel oluyor, pil tüketimini azaltıyor.

Dolby Atmos ile sıradan bir dinleme deneyiminin daha fazlası

Yeni Galaxy A03 ile kullanıcıların müzik, film ayrıca oyunların atmosferini tam olarak yaşaması için tek yapmaları gereken kulaklıklarını takmak oluyor. Dolby Atmos özelliği sayesinde kullanıcılar, her sahnede kendilerini çevreleyen seslerin keyfini çıkarabiliyor.

Samsung’dan Galaxy A03 alacaklara SmartTag hediye!

Samsung ayrıca, 15 Ağustos’a (23:59) kadar geçerli SmartTag hediye kampanyası kapsamında; Galaxy A03 alanlara SmartTag hediye ediyor. Samsung’un hayatımızdaki önemli şeyleri kaybetmemek veya izlemek için sunduğu takip cihazı Galaxy SmartTag, Bluetooth Düşük Enerji (BLE), geniş paylaşım ağı (UWB), artırılmış gerçeklik (AR) gibi teknolojileri destekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu