tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5209
EURO
34,7451
ALTIN
2.493,83
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Samsung’dan görüntü kalitesiyle çığır açan yeni bir oyun televizyonu: Neo QLED QN90 TV

15 yılı aşkın süredir global TV pazarında lider konumunu sürdüren Samsung, 4K HDR oyun oynanabilen, ileri teknolojilere sahip yeni Neo QLED QN90 …

Samsung’dan görüntü kalitesiyle çığır açan yeni bir oyun televizyonu: Neo QLED QN90 TV
22.09.2022 11:21
0
A+
A-

15 yılı aşkın süredir global TV pazarında lider konumunu sürdüren Samsung, 4K HDR oyun oynanabilen, ileri teknolojilere sahip yeni Neo QLED QN90 TV’yi Türkiye’deki kullanıcılara sundu. 50”, 55”, 65”, 75” ayrıca 85” inç arasında geniş seçeneklerle piyasaya sunulan ürün, ileri Quantum MiniLED teknolojileri ayrıca Dolby Atmos ses özellikleri sayesinde oyun ayrıca televizyon deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Samsung, dünyanın en önemli elektronik fuarı olan CES 2022’de ‘en inovatif ürün’ ödülünü kazanan yeni Gaming (Oyun) TV ürünü Neo QLED QN90’ı Türkiye’de satışa sundu. Oyunseverlerin beklentilerini tam olarak karşılayan özellikleriyle Neo QLED QN90, markanın portföyündeki en donanımlı ayrıca gelişmiş TV’lerden biri olarak oyun deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor.

Neo QLED QN90’ın 50” ayrıca 144Hz ekran yenileme hızına sahip modeli, oyunseverlerin tüm ihtiyaçlarını karşılarken, 55”, 65”, 75” ayrıca 85” 120Hz modelleri de Türkiye’de satılıyor. Samsung, tüm QLED ayrıca Neo QLED modellerinde olduğu gibi QLED QN90’da da ekran yanmalarına karşı 10 yıl garanti sunuyor. Ayrıca, en güçlü PC oyunları ayrıca daha fazlasını isteyen oyuncular için mükemmel bir deneyimi odağa alıyor. Artan ayrıca 144Hz’ye ulaşan ekran yenileme hızı, Samsung QN90 Gaming TV’nin göze çarpan özellikleri arasında yer alıyor. Bu özellik, akıcı oyun görüntüsü sunarak rahatsız edici görüntü titremelerinin önünü geçiyor.

‘Süper Ultra Geniş’ ekran fark yaratan başka bir özellik olarak, oyunlarda ayrıcalıklı, üst düzey bir görüntüyü garanti ediyor. Geleneksel 16:9 formatına eklenen 21:9 ayrıca 32:9 seçenekleri, tüm oyunlarda harita genişliğini ayrıca rakiplerin görüntülerini geliştirdiği için anında performans artışı sağlıyor. Yine sezgisel olan ‘Oyun Menüsü’, FPS, HDR ayrıca Bluetooth kulaklık bağlantısı ayrıca diğer ayarlar hakkında oyun esnasında dahi hızla bilgilendirme alabilmesini sağlıyor. Neo QLED QN90’ın sahibi olduğu dört HDMI 2.1 portu sayesinde multibasın donanımları arasında seçim yapmak kolaylaşıyor. Ve TV’nin özellikleri arasında bulunan ‘Freesync Premium Pro’, konsol, PC ayrıca TV frekansları arasında eşitleme yapabiliyor. Böylece, kusurlu grafikler ayrıca görüntü bozulmaları önleniyor. Düşük tepki hızı ise komutların anında ekrana getirilmesini sağlıyor.

Neo QLED QN90 TV ile benzersiz görüntü ayrıca ses kalitesi

Neo QLED QN90’ın kullanıcılara görüntü kalitesiyle ilgili sunduğu avantajlar da çığır açıyor. Neo QLED QN90, günümüz konsollarının ayrıca PC’lerinin tüm grafik özelliklerini kullanarak 4K HDR’de oyun oynamak için mükemmel teknolojiler içeriyor. Neo QLED QN90, klasik LED’lerden 40 kat daha küçük ayrıca mikroskobik bir lens içeren Quantum MiniLED teknolojisi sayesinde daha sürükleyici bir görsel deneyim sunuyor. Ses konusu, aynı zamanda Neo QLED QN90’ın sağladığı deneyimin temel bir bileşenini oluşturuyor. Sürükleyici ayrıca çok yönlü ses yayan Dolby Atmos özelliği ayrıca sahnedeki nesnelerin sesini takip etmenizi sağlayan ‘Nesne Takipli Ses’ teknolojileri, ses deneyimini gerçekçi bir şekilde sağlıyor. Ayrıca, 60W RMS enerji ayrıca 4.2.2 ses kanalı ile ses kalitesini etkileyici bir şekilde yükseltiyor. TV’nin yanında, Samsung Soundbar’ı senkronize ederek hoparlörlerin gücünü artıran ‘Q Symphony’ de geliyor. Oyunculara yönelik özelliklerinin yanı sıra Neo QLED QN90, dizi, film ayrıca spor gibi diğer içerik türlerini de sinema sesi ayrıca görüntüsünde maksimum kalitede izlemek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Süper ince ayrıca sınırsız ekran modeliyle etkileyici tasarım dili

Neo QLED QN90’ın ‘Neo Slim’ tasarım detayları, daha fazla görsel konfor sağlamak için 2,7 santimetreden daha ince ayrıca görünür kenarları olmayan süper ince bir sınırsız ekran modelinden yararlanıyor. Ayrıca, ortamın aydınlatma durumuna göre göz sağlığı açısından otomatik olarak ayarlanmış görüntüler sunabiliyor. Ekranda kalite ayrıca gerçekçilik tutkunları için bu TV, ‘Akıllı Kalibrasyon’ özelliği sayesinde telefonunuza tek bir dokunuşla ekran görüntüsünü uzman seviyesinde kalibre edilebiliyor. Ayrıca, renk, beyaz dengesi, gama şiddeti olarak ekranın her bir köşesinin ayarlanıp eşitlenmesini sağlıyor.

Neo QLED QN90, bağlantılı ayrıca çoklu kullanım yapan kullanıcılar için, filmleri, dizileri ayrıca oyunları tek bir yerde bir araya getiren ayrıca arama deneyimini daha da geliştiren yeni Smart Hub ile birlikte geliyor. Bir akıllı telefon kamerası veya uyumlu bir Logitech kamera ile sağlanan benzeri görülmemiş uyumluluk sayesinde kullanıcılar, arkadaşlarıyla sohbet etmek veya büyük ekranda toplantılar yapmak için görüntülü aramalarını anında TV’ye aktarabiliyor. ‘Çoklu Ekran’ işlevi sayesinde, büyük ekranda aynı anda iki içeriğin görüntülenmesini mümkün kılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet