tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Samsung, ileri Galaxy inovasyonlarını bir arada sunduğu yeni Galaxy A04S’i tanıttı!

Samsung, geliştirilmiş donanım ayrıca teknolojik özellikleri, 50 MP’lik ana kamerası ayrıca 5000 mAh’lık güçlü bataryası ile kullanıcıların …

Samsung, ileri Galaxy inovasyonlarını bir arada sunduğu yeni Galaxy A04S’i tanıttı!
26.09.2022 13:36
0
A+
A-

Samsung, geliştirilmiş donanım ayrıca teknolojik özellikleri, 50 MP’lik ana kamerası ayrıca 5000 mAh’lık güçlü bataryası ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak, Galaxy A serisinin en yeni üyesi Galaxy A04S’i tanıttı.

Samsung, geliştirilmiş kamera özellikleri, geniş 6.5” inç sonsuz V ekranı, 5000 mAh’lık bir günden fazla devam edebilen bataryası, sekiz çekirdekli güçlü işlemcisiyle yeni Galaxy A04S’i tanıttı. Yeni Galaxy A04S, artırılabilir depolama seçenekleri ayrıca yapay zeka (AI) destekli güç tasarrufu ayrıca güvenlik özellikleriyle beklentilerin de ötesinde bir mobil deneyim sunuyor. Ayrıca, One UI Core 4 ara yüzü iletema özelleştirme, widget önerme, gizlilik göstergesi, izin paneli, Quick Share gibi özellikleri de kullanıcılara sunuyor.

50 MP’lik yüksek çözünürlüklü üst düzey kamera ile en etkileyici fotoğraflar

Yeni Galaxy A04S, gelişmiş 50 MP kamerası ile kullanıcıların en değerli anlarını daha net ayrıca daha canlı görünüme sahip fotoğraf ayrıca videolar ile ölümsüzleştiriyor. Doğal arka plan bulanıklaştırma efekti ile porte çekimlerinde üst seviye bir odaklanma sunuyor. Serinin uçtan uca sonsuz V ekranı (HD+ 720×1600) ise 6,5 inçlik ekran genişliğiyle tam ekran ayrıca üst düzey bir görüntü deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, oyun, fotoğraf ayrıca video çekimi, çoklu görev yönetimi gibi işlemleri basit ayrıca kusursuz bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Yeni 8 çekirdekli güçlü işlemciyle oyun, çoklu görev ayrıca diğer bütün işlemler çok kolay

Galaxy A04S’in 8 çekirdekli yeni işlemcisi, oyun, çoklu-görev yürütme ayrıca diğer bütün işlemler için daha çok hız ayrıca minimum gecikme sunarken, yeni işlemci ile daha hızlı ayrıca benzersiz bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Sesleri eksiksiz ayrıca yüksek seviyede duymayı sağlayan Dolby Atmos ses desteği ise kullanıcıları sahnenin içine çeken sinematik ses kalitesiyle hem oyun oynarken, hem de video izlerken müthiş bir ses deneyimi yaşatıyor.

MicroSD kart ile 1 TB’a kadar ek depolama alanı

Ram Plus özelliğine sahip yeni Galaxy A04S, sanal RAM kapasitesi yükseltilerek; uygulamaları daha hızlı başlatabilmeye de imkan sunuyor. Kullanıcılar, böylece ihtiyaç duyduklarında cihazın çoklu görevleri yürütme performansını anında güçlendirebiliyor. Ayrıca, 1 TB’ a kadar ek depolama alanı sunan microSD kart ile saklamak istedikleri içerikler için daha fazla alan kazanabiliyor. Yeni Galaxy A04S’in uzun ömürlü, yaklaşık bir tam gün kullanım sunan 5000 mAh’lik güçlü bataryası ayrıca 15W Adaptif Hızlı Şarj özelliğiyle kullanıcılar işlerini yarım bırakmadan hızlıca halledebiliyor.

Yeni Galaxy A04S’in 90Hz ekran yenileme hızı ile mükemmel bir ekran deneyimi

6.5” inç boyutunda sonsuz V ekran ile 90Hz ekran yenileme hızına sahip yeni Galaxy A04S, akıcı ayrıca yumuşak ekran kaydırma ayrıca ekran geçişleri ile benzersiz bir ekran deneyimi sunuyor. Ve çevrimiçi işlemlerde ayrıca içerik seyrederken kesintisiz bir görüntü deneyimi yaşatıyor. Parlak plastik arka yüzeyi ile birbirinden şık olan Siyah, Beyaz ayrıca Bakır olarak 3 farklı renk seçeneğiyle sunulan Galaxy A04S, 50MP’lik yüksek çözünürlüklü, net görünüme sahip görseller çekebilen bir ana kameraya sahip.

Galaxy A04S’in Derinlik ayrıca Makro kamerası ile en ince ayrıntıları yakalayın

50MP’lik kamera sayesinde kullanıcılar, kırpılan fotoğraflarda istedikleri objeleri ön plana çıkarabiliyor. Ayrıca, 2MP’lik derinlik kamerası ayrıca yapay zeka (AI) desteği ile doğal bulanıklaştırma ayrıca aydınlatma efektlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar, dilediklerinde yeni Galaxy A04S’in çeşitli arka plan efektlerini de kullanabiliyor. Galaxy A04S, üçüncü arka kamerası olan 2MP’lik makro kamerası ile de 4 cm’e kadar yakınlıktaki çekimlerde, fotoğrafı çekilen her objede, en ince detayları yakalamaya imkan sunuyor. Galaxy A04S’te dahili depolama seçenekleri 64 ayrıca 128 GB’lık versiyonlarla sunulurken, Micro SD Kart ile 1 TB’a kadar genişletilebiliyor.

Samsung Knox platformu ile maksimum güvenlik

Yeni Galaxy A04S, Samsung’un güçlü Knox güvenlik platformu ile birlikte geliyor. Çok katmanlı güvenlik sistemi sayesinde kullanıcıların onayı dışındaki erişimleri tespit ederek cihazdaki verileri koruyor. Ve kişisel dosyaları, son kulanım tarihi ayrıca kullanılabilir dosyalar gibi detayları kayıt altında tutarak, güvenli bir şekilde paylaşılabilirliğini sağlıyor. Yeni Galaxy A04S, biyometrik parmak izi okuyucusuna sahip bulunuyor. Yüksek çözünürlükteki fotoğraf ayrıca videoları hızlı ayrıca kolayca paylaşmaya imkan sunan Quick Share özelliği, kişiselleştirilebilen temalar, gizlilik göstergesi ayrıca izin paneli gibi daha güçlü güvenlik donanımları ile kullanıcıların her an güvende ayrıca bağlantıda olması sağlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex