tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Samsung Electronics ve Prime Video ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ı 8K kalitesiyle erken erişime açtı!

Samsung Electronics, Prime Video ile yaptığı iş birliği kapsamında, ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ dizisini Samsung Neo QLED 8K TV …

Samsung Electronics ve Prime Video ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ı 8K kalitesiyle erken erişime açtı!
07.09.2022 10:36
0
A+
A-

Samsung Electronics, Prime Video ile yaptığı iş birliği kapsamında, ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ dizisini Samsung Neo QLED 8K TV’ye özel 8K kalitesinde erken erişime açtı.

16 yıldır TV üreticiliğinde dünya liderliğini sürdüren Samsung Electronics, Prime Video ile yaptığı işbirliği kapsamında, merakla beklenen The Lord of the Rings: The Rings of Power serisinden özel içerikleri 8K kalitesiyle yalnızca Samsung’un son teknoloji ekranları üzerinden sinema tutkunlarının erişimine açtı. Serinin Prime Video’da ilk olarak gösterime girdiği 2 Eylül öncesinde, Tolkien hayranları ayrıca seriyle ilk kez tanışacak olan seyirciler, yalnızca Samsung cihazlarda gösterilen özel içeriklere erken erişim imkanı buldu.

New York’ta Samsung’un ev sahipliğinde, serinin ilk iki bölümünden derlenen 25 dakikalık bir içeriğin Samsung 837 amiral gemisi deneyim merkezinin üç katlı LED video duvarı üzerinde yayınlanan özel bir ön gösterim gerçekleştirildi. Bu hafta itibarıyla da seriden dinamik yaratıcı içerikler, Samsung’un New York Times Meydanı’nda, Londra’daki Piccadily Circus ayrıca Milano’daki Piazza del Duomo’da yer alan devasa LED dijital ekranlarında yayınlanacak. Böylece Samsung, serinin içeriklerini 8K çözünürlük kalitesiyle, özel sahneleriyle ayrıca ön gösterimle sunan ilk marka oldu. İzleyiciler bu epik yolculuğu hayal gücünün ötesinde bir derinlik ayrıca tüm detaylarıyla Samsung Neo QLED 8K TV’ler ile “The Wall” 8K Micro LED ekranlarda deneyimleme fırsatı yakaladı. Özel 8K fragmana erişim imkanları ise çok yakında Yüzüklerin Efendisi hayranlarına duyurulacak.

İş birliğine ilişkin konuşan Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ayrıca Görsel Ekran Bölümü Satış ayrıca Pazarlama Ekibi Başkanı Simon Sung, “Bu ayrıca benzer işbirliklerimiz, en üst düzey ekran teknolojisi olan 8K ekranı kullanıcıların beğenisine sunma özelinde önemli bir eşiği temsil ediyor. The Lord of the Rings: The Rings of Power filminin çarpıcı görselliğini, serinin hayranları ilk olarak Samsung Neo QLED 8K ekranlar sayesinde deneyimleyebildi.” dedi.

Prime Video Küresel Cihaz İşbirlikleri Birimi Başkan Yardımcısı Andrew Bennett ise şöyle konuştu: “The Lord of the Rings: The Rings of Power filminin dünyasına dünyanın her yerinden hayranları nasıl dahil edebileceğimizi düşünürken, Samsung’un istisnai teknolojisi ayrıca ekranları doğru bir tercih olarak karşımıza çıktı. Samsung’un seriye dair sunabileceği derinlik ayrıca detaylarla, duyduğu inanılmaz tutku, seyircilerin deneyimlemesini iple çektiğimiz bu yolculuğa birlikte çıkmamızda önemli bir etken oldu.”

8K ekran teknolojisinin geliştirilmesine öncülük eden Samsung’un Neo QLED 8K serisi TV’leri, günümüzde mümkün olan en sürükleyici evde eğlence deneyimini sunuyor. Samsung’un Neural Quantum 8K İşlemcisi sayesinde Khazad-Dûm’un çarpıcı görselliği, elflerin diyarı Lindon’un devasa ormanları ya da nefes kesen Númenor ada krallığına yapılan bu yolculukta, serinin hayranları Orta Dünya’nın ikinci çağını en saf görselliği sunan 8K çözünürlükle deneyimleme imkânı bulacak. Dolby Atmos ayrıca Samsung’un ekrandaki aksiyonu takip edebilen teknolojisi Nesne İzleme ses özellikleri sayesinde, seyirciler aksiyondan kopamayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu