tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Samsung, ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ listesinde üst üste 3. kez lider

Teknoloji devi Samsung, iş dünyasının en prestijli dergilerinden Forbes’in yayınladığı ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ listesinde üst üste üçüncü …

Samsung, ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ listesinde üst üste 3. kez lider
28.10.2022 12:41
0
A+
A-

Teknoloji devi Samsung, iş dünyasının en prestijli dergilerinden Forbes’in yayınladığı ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ listesinde üst üste üçüncü kez ilk sırada yer aldı.

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Forbes’in Almanya merkezli araştırma kuruluşu Statista ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ araştırması yayınlandı. Araştırma kapsamında, Kore, ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Çin, Hindistan ayrıca Vietnam dâhil 57 ülkeden 15 binin üzerinde çalışan ayrıca 800 şirketin yer aldığı bir anket çalışması gerçekleştirildi.

Önde gelen küresel teknoloji şirketleri listenin zirvesinde yer alırken Samsung, son üç yıl boyunca listenin en üst sırasına adını yazdırmayı başardı. Bu başarı, dünya çapındaki Samsung çalışanlarının memnuniyetinin yanı sıra şirketin teknoloji sektöründeki saygın konumunu da yansıtıyor.

Çalışanlar, işverenleri birçok farklı alanda ayrıca kriterde değerlendirdi

Anket katılımcılarına, işverenlerini kendi arkadaş ayrıca ailelerine önerme özelinde görüşleri de soruldu. Katılımcılardan ayrıca, şirketleri ekonomik etki ayrıca imaj, yetenek geliştirme, cinsiyet eşitliği ayrıca sosyal sorumluluk alanlarında değerlendirmeleri istendi. Katılımcılar, kendi sektörlerinde öne çıkan diğer işverenleri de olumlu veya olumsuz yönleriyle değerlendirdi. Araştırma kapsamında, şirketlerin katılımcı belirleme sürecine dâhil olmaması sağlanırken, katılımcıların kimlikleri de gizli tutuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu