tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Şampiyon kardeşler İzmirli oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Kulübü, Büyükler Avrupa Şampiyonu Kerem Kamal ile Gençler Avrupa Üçüncüsü kardeşi Kadir Kamal’ı …

Şampiyon kardeşler İzmirli oldu
18.08.2022 15:06
0
A+
A-
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Kulübü, Büyükler Avrupa Şampiyonu Kerem Kamal ile Gençler Avrupa Üçüncüsü kardeşi Kadir Kamal’ı transfer etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Kulübü, iki kardeş güreşçi Kerem Kamal ile Kadir Kamal’ı renklerine bağladı. Bu yıl düzenlenen Büyükler Avrupa Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Kerem Kamal (23) ayrıca 2021’deki U23 Dünya Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden Kadir Kamal (22) artık İzmir için mindere çıkacak.
Dünya ayrıca olimpiyat şampiyonlukları bekliyoruz
Kamal kardeşlerin İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Kulübü çatısı altında yarışacak olmasından sevinç duyduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ersan Odaman, “İki kardeşten de büyük başarılar bekliyoruz. Dünya ayrıca Avrupa şampiyonlukları kazanıp bizlere gurur yaşatacakları inancındayız. Asıl hedefimiz ise 2024 Paris Olimpiyatları” dedi.
“Madalyaları İzmir için toplayacağız”
Gençlerde üç kez Dünya Şampiyonu unvanını alan, Büyükler Avrupa Şampiyonu olan 23 yaşındaki Kerem Kamal, “Artık tüm madalyalarımı İzmir için alacağım” dedi. Güreşe atletizmden geçtiğini söyleyen milli güreşçi, “10 yaşına kadar atletizm ile ilgileniyordum. Çok iyi antrenman yaptığım bir günün sonunda arkadaşımın davetiyle güreş salonuna gittim. Hafif bir zıplama antrenmanı yaparken güreş antrenörü ‘Eğer yarın saat 10.00’da burada olmazsam bir daha salona ayak basamazsın’ dedi ayrıca benim dünya şampiyonluğuna kadar uzanan güreş hikayem başladı” diye konuştu. 23 yaşındaki güreşçi, önümüzdeki ay Sırbistan’da Dünya Şampiyonası olduğunu vurgulayarak “İzmir için ilk madalyamı burada kazanmak istiyorum. En büyük hedefim ise 2024 Paris Olimpiyatları’nda yer alarak ülkemi ayrıca kulübümü en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.
22 yaşındaki Kadir Kamal ise şunları söyledi: “İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Kulübü’ne transfer olmaktan sevinç duyuyorum. Güreşe ağabeyim sayesinde başladım. Birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. 11 yıldır güreşiyorum. Hedefim büyüklerde dünya ayrıca olimpiyat şampiyonluğu yaşamak. Sadece bir defa değil her vakit zirvede yer almak istiyorum. Bugüne kadar üç kez Avrupa ikincisi, bir kez Dünya üçüncüsü olum. Hedeflerime doğru adım adım yürüyorum.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu